Revelion cu Carla’s Dreams, la Deva (video scurt)

Mi-a înghețat și sufletul. Sonorizarea a fost slabă. Adică totul era relativ OK până când începea basul.

Cum i-am perceput pe Carla’s Dreams: mercenari. Au venit, au cântat, au plecat. Aveau de susținut încă două concerte, la Alba-Iulia și Sibiu, în aceeași noapte. Totuși, mi-ar fi plăcut să aud și altceva în afară de melodii (și așa puține), un „Ce faci, Deva? Ești bine, sănătoasă?”, orice.

Au fost foarte mulți deveni la concert. Au venit nu cu mult înainte de 20:45, ora la care trebuia să înceapă să cânte trupa Carla’s Dreams, și au plecat imediat după mini-concert. Era foarte frig și pe scenă urmau să urce trupe locale, până la miezul nopții, când cânta trupa Taxi. Nu știu câți au stat să înghețe atâtea ore.

Atât. Nu am ce să zic mai mult. Dacă nu aș fi avut selfie stick-ul la mine, nici nu stăteam, că nu se vedea nimic de la un kilometru, unde am ajuns. Înainte să urce Carla’s pe scenă, eram în lateralul scenei, dar nu se auzea aproape deloc de acolo.

5 thoughts on “Revelion cu Carla’s Dreams, la Deva (video scurt)”

  1. Am urmarit o parte din XFactor anul trecut iar Carla’s , Sergiu sau cum ii mai spuneau colegii de juriu era perfid, rautacios si foarte concentrat spre scopul pentru care se afla acolo. A si castigat cu o voce nu prea valoroasa, poate pentru ca erau pete de culoare amadoi, el desenat pe moaca, ea o mica moldoveanca si trofeul trebuia sa plece peste Prut…nu stiu, dar omul e abil, stie sa manipuleze si sa controleze.
    Nu ma mira nimic din ce ai spus, la fel si cantatul are un scop, unul prea mercantil ca sa mai tina seama de oameni.

    1. @Roxana: E deranjant, pentru că am văzut-o pe Lora, dar de cealaltă parte a „baricadei” și e foarte apropiată de fanii ei. Dacă sunt două sute, apăi stă cu toți să își facă poze după concert și să le dea autografe etc. Contează și cât respect ai pentru cei care îți dau să mănânci, până la urmă!

  2. Oare aceshti carlazdrimz stiu de ardeal,stiu de deva,de sibiu samd? ma indoiesc….imi displac profund….sper sa se bucure de tonele de marafetzi facutzi in romanica noastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.