În Hunedoara avem acum un Lidl mai mare și mai frumos, dar…

Din păcate, magazinul Lidl din Hunedoara este în continuare la fel de slab aprovizionat ca înainte, când scuza era că e suprafața prea mică pentru câtă varietate de marfă au. Într-adevăr, vechiul magazin Lidl din Hunedoara, fost Plus, era cel mai mic magazin al lor din țară.

Acum, s-au mutat într-un spațiu nou, mult mai mare și mai frumos. Estimez că e dublu față de cel de dinainte. Nu s-a schimbat mare lucru, în ce privește oferta din revistă și oferta de marfă de la fața locului. 

De exemplu, acum vreun an și ceva aduseseră, cel puțin teoretic, macarons sub brandul Deluxe, brandul lor de produse de calitate la prețuri relativ bune. Oferta intra în vigoare într-o zi de marți, așa că înainte de a merge la redacție, spre seară, m-am dus la magazin. Măi, să fie, nici un macaron nu mi-au lăsat hunedorenii? Am întrebat un angajat Lidl, care se învârtea pe acolo. Nici n-a știut ce-s ăia macarons. Macaroane? Nu, niște prăjiturele. A, nu știu, nu cred că am avut!

Altă dată, Crocși la 79,99 lei perechea. Modelul basic, de fapt classic, care pe site-ul oficial încă mai costă 35 de dolari. 80 de lei era un preț foarte bun, numai că era cu schepsis și oferta asta: aveau doar mărimi mari și foarte mari și doar culori urâte, negru, maro, gri-petrol, bleumarin. Nici un verde, nici un galben,  roșu, ceva culoare mai vie. Am luat atunci trei perechi de Crocși, una pentru tatăl meu și două pentru Sebi. De atunci trag amândoi de ei și sunt foarte mulțumiți de achiziție, deci chiar sunt Crocs originali. Păcat că eu nu am putut să îmi cumpăr.

A treia oară – acum. Credeți că a fost cu noroc? Nu, văzusem în ofertă niște căști de tip in ear foarte simpatice, cu tot felul de animăluțe. Am pus ochii pe unele cu o pasăre care-aduce cu pasărea Twitter, așa că l-am rugat pe tata să mi le cumpere, că avea drum la Lidl. Nu aveau. Asta fix în ziua în care începea oferta, erau doar vreo trei modele de căști, nicidecum porcușorii, pinguinii sau păsărelele pe care le-aș fi vrut eu.

Întrebarea mea e: de ce investești atâta în tipărirea unei reviste de calitate, pe hârtie lucioasă, cu design mișto, pe reclame obositoare la TV și radio, dar nu te sinchisești să vezi cum stă treaba în tranșee, în magazin, acolo unde vine clientul ca să îți dea bani? De ce nu trimiți niște cumpărători misterioși în inspecție, de ce nu îi întrebi pe angajați ce produse se cer și nu mai sunt pe stoc?

Sunt dezamăgită, și e deja a treia dezamăgire. Știu că stau într-un oraș mic, dar asta nu e o scuză. Ai deschis magazin, ai adus reviste cu oferta tipărită, adu-mi și marfa!

3 thoughts on “În Hunedoara avem acum un Lidl mai mare și mai frumos, dar…”

  1. Revista e tiparita la nivel national, ar costa si mai mult sa faca tiraje cu destinatie locala, pentru orase mai sarace ca cele din Hunedoara; orase in care n-ai sa vezi niciodata prezent intregul sortiment de produse, in special categoriile „premium”.

  2. Chiar azi am fost in Lidl, casti mai aveau, dar se terminasera… mini-boxele Bluetooth. :D
    Nu ma interesau, mi-a atras insa atentia eticheta de la raftul gol, am vazut ca era ceva stingher pe acolo… s-a dovedit a fi o husa de Samsung.
    Ma rog, acum se infigea lumea mai mult la carne de porc, desi n-ar recomanda Lidl pentru astfel de produse.
    Apropo de incaltaminte: daca vrei sa prinzi marimile obisnuite trebuie sa te duci in prima zi a ofertei, atunci cutiile sunt sigilate, contin toate masurile si cele mai comune se cumpara rapid… raman extremele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.