„I” de la Ibuprofen

N-am găsit alt cuvânt care să fie mai important pentru mine decât Ibuprofen*. De 600 de miligrame, de la Cipla. Nu Nurofen, alte –fen-uri, ci Nurofen, simplu, pentru că face acelaşi lucru şi e de vreo 3-4 ori mai ieftin.

Este medicamentul pe care îl am aproape întotdeauna în geantă, pentru că e bun şi pentru durerile de cap, şi pentru durerile de burtă din zilele alea, dar şi pentru durerile de măsele ale altora. Un fel de panaceu, dar nu chiar. Ibuprofenul nu vindecă nimic, doar medicii vindecă, aşa că nu vă recomand să luaţi medicamente de capul vostru. Ibuprofenul face să fie bine pentru o vreme, aşa că eu mî bazez întotdeauna pe el când mă ia câte o durere de cap nasoală. 

Nu mi se întâmplă des, dar când se întâmplă, îmi place să fiu pregătită.

Data viitoare când mergeţi la farmacie şi farmacista vă recomandă un medicament cu nume pompos ce are ca substanţă activă Ibuprofenul, cereţi-i Ibuprofen simplu, de la Cipla. O cutie cu 20 de comprimate costă şase-şapte lei.

*Ştiu că şi „iubire” e tot cu „i”, dar e un cuvânt mult prea personal ca să scriu despre el pe blog.

P.S.: Ei bine, cuvantul pe care nu trebuia sa-l uit este INSOMNIE. Dar nu mi-l amintesc decat noaptea, intre 1 si 4, cand ar trebui sa dorm! SCUMBAG BRAIN!

5 thoughts on “„I” de la Ibuprofen”

  1. Eu am toată colecția :) Și de 200, și de 600. Și unul cremă (sau unguent, nu știu cum i se zice) – bun la febra musculară.

  2. E de bază, şi eu mereu cer IBUPROFEN SIMPLU. O singură observaţie: a nu se lua pe stomacul gol, în timp poate să faca ravagii serioase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.