IKEA PS 2014 LED stool lamp, obiectul meu preferat din casă

Denumirea acestui obiect multifuncțional nu-i face dreptate: este mai mult decât un scăunel/taburet, mai mult decât o lampă, mai mult decât un corp de iluminat pe care poți să te urci în picioare! Este o lampă atât de utilă, încât mi-ar plăcea să am câte una în fiecare încăpere din casă. 

  • Mi-ar trebui una în balcon și cămară, ca să pun pe ea coșul în care duc hainele la uscat și ca să ajung mai ușor la rafturile de sus din cămară.
  • Mi-ar fi utilă una în hol, unde ținem hainele de iarnă și încălțămintea, dar și la dulapul lui Sebi, că de multe ori trebuie să ne cățărăm pe scaune sau pe scară ca să ajungem la raftul de sus ori sus, pe dulap.
  • Una mi-ar mai trebui în bucătărie, că iarna se poate sta pe ea, lângă calorifer, varianta urbană a statului „la gura sobei”, și vara te poți cățăra mai ușor ca să umbli la dulapurile de sus.
  • În camere, la fel, lămpile astea-s foarte utile când vrei să iei ceva din partea de sus a dulapului și nu ajungi.

Însă până când o să mai ajung la IKEA cu bani după mine, mă mulțumesc cu lampa IKEA PS 2014 pe care o am acum.

lampa ikea 3 copy

Nu mă pot hotărî care îmi place mai mult: cea pe alb sau cea cu portocaliu (nu mai este pe site), pe care o am și eu.

lampa ikea 4 copyLampa funcționează cu 4 acumulatori AA reîncărcabili [baterii, mă rog], care sunt incluși în preț. În ultimele 11 luni, cred că i-am încărcat de vreo 4 sau 5 ori.

Când bateriile sunt încărcate, cablul de încărcare se depozitează frumos în interior, împreună cu ștecherul, iar lampa poate fi pusă oriunde în casă, chiar și acolo unde nu sunt prize. Nu știu să vă spun câte ore de funcționare asigură un ciclu de încărcare, ce știu este că durează destul de mult [cinci ore, zice site-ul IKEA]. Iar când e vremea să le încarci, nu primești decât un scurt avertisment, câteva secunde mai târziu rămânând pe întuneric.

Așadar, dacă sunteți în căutare de obiecte multifuncționale și aveți nevoie de un taburet rezistent și o lampă destul de puternică, vă recomand IKEA PS 2014. Să-mi spuneți și mie dacă vă luați una. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.