În atenția cafegiilor!

Știți că mie-mi place cafeaua. Doar palpitațiile mă determină să nu beau cafea de când deschid ochii și până târziu în noapte. Ba chiar, de când am program de om normal, care se trezește dimineața la 6 și se culcă înainte de miezul nopții, beau cafeaua după un orar destul de strict: prima la ora 8, următoarea pe la 13-14 și destul de rar, una după masa. Adorm mult mai ușor seara dacă nu beau cafea în a doua parte a zilei, nu mă mai mănâncă pielea și nu mă învârt cu orele în pat înainte de a adormi.

White Americano. Foto: kfc.ro

White Americano. Foto: kfc.ro

Dar asta nu înseamnă că o iubesc mai puțin. Iubesc cafeaua – am scris asta aici, că poate nu era destul de clar.

Dacă vă numărați și voi printre cei care măsoară ziua în funcție de câte cafele pot să bea, atunci o să îmi mulțumiți pentru această informație: cei de la KFC s-au gândit să ne facă cinste cu câte o cafea KFC Black Americano sau White Americano. Cafeaua asta este 100% Arabica și este black dacă o beți fără lapte sau white dacă vă place cu lapte, așa cum o beau și eu. Fără zahăr, dar musai cu lapte!

KFC face cinste

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook KFC România, timp de o săptămână (23-29 aprilie 2018) și ca să participați trebuie să postați o poză alb-negru, pe paginile voastre de Facebook (dar cu vizibilitate publică). Fiecare poză astfel înscrisă va avea hashtag-ul #kfcromania și, în funcție de cafeaua care vă place, #myBlackAmericano sau #myWhiteAmericano. Neapărat să tăguiți și pagina de Facebook KFC România, ca să înregistreze și ei înscrierea.

Concursul începe luni (23.04.2018) și se încheie duminică (29.04.2018). Câștigătorii vor fi extrași pe 02.05.2018 și anunțați pe 03.05.2018. Se vor acorda 70 de premii, ce constau într-un voucher pentru 7 cafele, ce poate fi utilizat prin sistemul de ștampilare. Vă puteți înscrie oriunde v-ați afla în Romania, iar voucherele pot fi utilizate în orice restaurant KFC din țară. Da, în sfârșit, avem și noi, la Deva, un KFC (în incinta Shopping City Deva)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.