Închideţi televizorul acum.

Foarte obositor să te uiţi la posturile de ştiri, altele decât Digi24​. Dacă poveştile lui Emil Hurezeanu mă adorm şi nu le pot urmări, lălăiala şi nebunia care se întâmplă pe celelalte posturi este imposibil de urmărit fără să te doară capul sau fără să-ţi crească tensiunea.

Creţuleasca, Dana Grecu, Striblea, Gâdea, Rareş Bogdan, sper că toţi sunt plătiţi pe măsura tâmpeniilor pe care sunt obligaţi să le debiteze, seară de seară.

Aş face un experiment: m-aş uita zimp de o săptămână la câte un „talk-show” de-ăsta de seară, dar mi-e că îmi cresc inutil glicemia şi tensiunea.

Şi pentru ce? Când vreun talk-show de seară de la o televiziune de ştiri a lămurit vreun subiect arzător pentru ţară? În ultimii cinci ani, nu mai mult, ce subiect important a fost desluşit la vreo televiziune de ştiri, într-un studio în care se aflau un prezentator tare-n clanţă cu gura mare şi câţiva „comentatori politici”, mereu aceiaşi?

Exact. Schimbaţi canalul, ieşiţi din casă, faceţi ceva util şi nu vă mai uitaţi la nimicurile de la TV, nu rezolvaţi nimic aşa cum nici ei nu rezolvă nimic. Dar măcar ei sunt plătiţi să vorbească, pe voi nu vă plăteşte nimeni să vă uitaţi!

Foto: Brainwashing, de la Shutterstock

7 thoughts on “Închideţi televizorul acum.”

  1. Am fost plecat din tara doua saptamani. In tot timpul asta n-am deschis televizorul, desi cunosteam limba tarii gazda, n-am citit vreo stire, m-am rezumat la a-mi face treburile cu care fusesem trimis acolo.
    Cand am plecat, am constatat ca devenisem „zen”. Eram mai calm, mai detasat, viata parea mult mai frumoasa, desi am dat si acolo de birocratie, de tampitii locali, de traficul incarcat (aveam colegi care faceau o ora pana la lucru) si de mizerie.
    Am revenit in tara si, oricat mi-am promis ca nu ma mai uit la TV, am calcat consemnul. In nici macar o saptamana am devenit iar nervos, incrancenat, viata a inceput sa-mi para din nou de cacat (nu ca n-ar fi, in rRomania, dar totusi…) si totul parea ca devine mai rau. Cred ca reteta sanatatii mintale, oriunde ai fi, e sa ai ceva de facut.

  2. Denisuca,eu zic ca la Radu Banciu merita !Tine cont ca e de al nostru .din Ardeal !In rest total de acord !As vrea sa vad ce fata face Lavinia Sandru !!!

  3. hahaha :) , buna poza… exprima foarte bine realitatea. Din pacate astia la televizor latra, iar aia la care se latra isi vad de afacerile lor… sper sa conitnue sa creasca grupul „oamenilor de afaceri” de la puscarie :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.