iPhone 5 vine de la Vodafone

Vodafone [reţeaua mea ;) ] a fost primul operator de telefonie mobilă care a anunţat că aduce oficial iPhone 5 în România. Anunţul a plecat un pic după miezul nopţii, pe 26 octombrie. Anul trecut, Vodafone a avut cea mai mare lansare pentru iPhone 4S în România, iar anul ăsta s-a pregatit iarăşi pentru un eveniment de lansare memorabil.

Cel mai aşteptat gadget al anului a depăşit recordurile atinse de predecesorul său, iPhone 4S, anul trecut. Nu mă mir, pentru că iPhone 5 este cel mai subţire şi mai uşor iPhone creat până acum. Telefonul are un display impresionant de 4 inch şi o carcasă elegantă din aluminiu. Chiar și căștile au fost complet reinventate.

Şi la noi o să se vândă ca pâinea caldă, putând fi deja pre-comandat de pe site-ul Vodafone.ro/iPhone. Vestea bună este că datorită Vodafone, nu mai aşteptăm doi ani până să ajungă un gadget mult dorit la vânzare, oficial, în România. 

Astfel, iPhone 5 va fi comercializat la noi începând din 2 noiembrie în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi. Evenimentul de lansare are loc vineri, de la ora 00:00, aşa cum se lansează peste tot în lume. Anunţul pe piaţa locală este marcat de un eveniment special Vodafone în Bucureşti [Vodafone Experience Store] şi Cluj [Vodafone Piaţa Unirii], ce va începe din seara zilei de 1 noiembrie. Mai multe surprize au fost pregătite pentru participanţi, iar după miezul nopţii, doritorii pot cumpăra telefonul mult aşteptat.

Află mai multe despre oferta Vodafone!

Mă bucur că Vodafone a înţeles că Bucureştiul nu este “inima” ţării şi a extins lansarea oficială şi la Cluj, în Capitala Ardealului. Să să bucure ş-arghelenii ghe telefon!

5 thoughts on “iPhone 5 vine de la Vodafone”

  1. Ciudat faptul ca cei de la Vodafone nu au si varianta de 64 de GB. Oricum, au niste preturi cam maricele in comparatie cu Orange.

  2. Cu siguranţă Vodafone e cea mai ok reţea de telefonie din România. Cât despre noul iPhone5 aş spune că dacă aş primi unul gratis l-aş vinde şi mi-aş cumpăra un laptop :D

  3. Umm, tu iti iei iPhone? Sau care e faza cu lansarile astea oficiale… Sunt un fel de evenimente culturale la care daca nu mergi nu esti cool?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.