iPhone 5 vine de la Vodafone

Vodafone [reţeaua mea ;) ] a fost primul operator de telefonie mobilă care a anunţat că aduce oficial iPhone 5 în România. Anunţul a plecat un pic după miezul nopţii, pe 26 octombrie. Anul trecut, Vodafone a avut cea mai mare lansare pentru iPhone 4S în România, iar anul ăsta s-a pregatit iarăşi pentru un eveniment de lansare memorabil.

Cel mai aşteptat gadget al anului a depăşit recordurile atinse de predecesorul său, iPhone 4S, anul trecut. Nu mă mir, pentru că iPhone 5 este cel mai subţire şi mai uşor iPhone creat până acum. Telefonul are un display impresionant de 4 inch şi o carcasă elegantă din aluminiu. Chiar și căștile au fost complet reinventate.

Şi la noi o să se vândă ca pâinea caldă, putând fi deja pre-comandat de pe site-ul Vodafone.ro/iPhone. Vestea bună este că datorită Vodafone, nu mai aşteptăm doi ani până să ajungă un gadget mult dorit la vânzare, oficial, în România. 

Astfel, iPhone 5 va fi comercializat la noi începând din 2 noiembrie în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi. Evenimentul de lansare are loc vineri, de la ora 00:00, aşa cum se lansează peste tot în lume. Anunţul pe piaţa locală este marcat de un eveniment special Vodafone în Bucureşti [Vodafone Experience Store] şi Cluj [Vodafone Piaţa Unirii], ce va începe din seara zilei de 1 noiembrie. Mai multe surprize au fost pregătite pentru participanţi, iar după miezul nopţii, doritorii pot cumpăra telefonul mult aşteptat.

Află mai multe despre oferta Vodafone!

Mă bucur că Vodafone a înţeles că Bucureştiul nu este „inima” ţării şi a extins lansarea oficială şi la Cluj, în Capitala Ardealului. Să să bucure ş-arghelenii ghe telefon!

5 thoughts on “iPhone 5 vine de la Vodafone”

  1. Cu siguranţă Vodafone e cea mai ok reţea de telefonie din România. Cât despre noul iPhone5 aş spune că dacă aş primi unul gratis l-aş vinde şi mi-aş cumpăra un laptop :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.