Iuhu, IAR am ochelari noi!

În ultimii ani, mi-am făcut ochelarii la un magazin/cabinet Optica din Deva, aproape ascuns de privirile trecătorilor, cu aspect de cooperativă sătească, dar unde se montau lentile Carl Zeiss pe ramele de ochelari. Ochelarii făcuţi acolo erau foarte ieftini, suspect de ieftini chiar. Ultima dată mi-am făcut ochelarii la Optica respectivă şi nu m-au costat mai mult de 250 de lei [plus/minus, nu mai ştiu exact cât am dat pe ei]. Între timp, o colegă mi-a spus că Optica s-ar fi închis, aşa că săptămâna trecută am intrat la Optica Lenexoptim din Hunedoara, pe Bulevardul Corvin.

Am găsit nişte rame foarte faine, am obţinut un cost estimativ, am dat comanda, am plătit 318,68 de lei şi azi am primit ochelarii. Lentilele sunt Carl Zeiss şi, spre deosebire de ochelarii „anteriori”, pe care i-am distrus, simbolul Zeiss este gravat cu laser pe ambele lentile, acestea au o nuanţă de gri şi nu maro, pentru că la Optica asta am primit ce am cerut, nu ce a considerat vânzătoarea că mă prinde, iar manopera de 71,40 de lei a meritat fiecare bănuţ, din moment ce mi-am primit ochelarii în trei zile.

Sunt foarte mulţumită şi mai ales fericită că am scăpat de chinul de a purta ochelari contorsionaţi. Me happy. Şi de acum încolo o să umblu cu tocul după mine, sper să nu-i mai distrug şi pe ăştia, că mă las de văzut! :D

7 thoughts on “Iuhu, IAR am ochelari noi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.