Ivatherm IVAHIDRA+, cremă pentru mâini

A trecut mai bine de o săptămână de când folosesc această cremă de mâini primită în cadrul campaniei Trender & Ivatherm.

Primul lucru pe care l-am observat a fost mirosul cremei – am eu o problemă cu felul în care miros produsele cosmetice, dacă nu mă încântă din punct de vedere olfactiv, nu prea au nici o şansă la viaţă lungă pe raftul meu cu produse de îngrijire a pielii. Crema hidratantă pentru mâini IVAHIDRA+ miroase a floride primăvară, dar mirosul nu este unul puternic, ci delicat, aproape subtil.

Dar pentru că mirosul singur nu poate constitui un criteriu de alegere a unui produs cosmetic, am testat crema în condiţii de vreme rea. A venit căldura, e aproape primăvară, dar mâinile mele, greu încercate cu tot felul de săpunuri, cu tuş de pe ziarele pe care le răsfoiesc şi altele asemenea, au nevoie de hidratare permanentă. Plus că nu e chiar atât de cald afară, deşi ne place să credem că odată cu trecerea la ora de vară, gata, a venit vara! N-a venit… Destul mi-am bătut joc de mâinile mele, nefolosind nici o cremă, ba chiar îmi amintesc că în copilărie, iarna, pielea mi se usca atât de tare, încât uneori mi se făceau răni. Bube. Cu sânge, cu tot tacâmul! A venit, deci, vremea să le acord îngrijirea pe care o merită.

Şi cum să fac lucrul ăsta mai bine decât cu o cremă bună? Mă bucur că mi-am ales IVAHIDRA+ [în paranteză fie spus, în cadrul acestei campanii puteam să-mi aleg oricare două produse din oferta Ivatherm], pentru că intră foarte uşor în piele, în ciuda consistenţei super-cremoase, şi o hidratează ca la carte.

Mâinile mele, cele care scriu articolul ăsta, sunt foarte mulţumite de crema asta şi salută iniţiativa Trender & Invatherm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.