La mine a venit Moş Nicolae. La voi?

Încă de ieri a venit, cu un cadou pe care intenţionam să mi-l fac singură, dar mi-a ghicit gândul: o folie pentru parbriz, pentru că de când a venit iarna, în fiecare zi trebuie să folosesc racleta ca să dezgheţ parbrizul. Nu e mult, dar e fix ce-mi trebuia. Merci, Moş Sebi

Azi dimineaţă, moşul mi-a adus cadoul surpriză pe care-l aştept din 22 noiembrie. Scriam atunci că-mi doresc un port card Anuschka pe care să-l asortez la portofelul meu Anuschka din piele, dar eram conştientă că exista posibilitatea să primesc altceva. Din nefericire, „moşul” alocat mie aleator nu mi-a citit articolul înainte de a-mi alege cadoul. Din fericire, Moş Spanac a fost pe fază şi mi-a ales un mini portfard Anuschka [!!!], pentru că, zice el, mi-a văzut tatuajul şi s-a gândit că portfardul e cu fluture, la fel ca tatuajul meu.

cadou de la secret santa spanac si ilux 3

cadou de la secret santa spanac si ilux 2

 

cadou de la secret santa spanac si ilux 1

Eu mi-am făcut cadou un set Syoss pentru îngrijirea părului, nu neapărat pentru că aş avea părul distrus, ci pentru că a venit într-o geantă foarte simpatică pe care o s-o folosesc pentru cosmeticele de călătorie. Iiiha!

Vouă ce v-a adus Moşu’?

9 thoughts on “La mine a venit Moş Nicolae. La voi?”

  1. Portofel de chiele. Buna treaba. De era olacă mai lat, intra si buletinul. L-am pus pe lant deja, cardurile in el. Ba chiar și buletinul l-am pus, printr-un artificiu ingineresc de modificare a portofelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.