Legen – wait for it – dary!

„Picioare legendar de catifelate”. Mie-mi sună ciudat. Numa’ zic.

Văzută în Timişoara. Reclama, nu Jennifer Lopez. „Jenny from the block” e ocupată acum să le cânte Lambada ăstora mai tineri, care n-au trăit vremurile – legendare, de altfel! – în care „Dancando Lambada” era printre puţinele melodii care ajungeau şi pe la noi.

Dacă n-aţi auzit-o încă, click aici, pe propria răspundere.

9 thoughts on “Legen – wait for it – dary!”

  1. Am auzit si eu „cover-ul” Lopezoaicai si mi-a devenit instantaneu antipatic. „Lambada” aia originala, cantata in portugheza, a fost una dintre primele melodii al carei videoclip a fost difuzat intens imediat dupa decembrie ’89. Inainte nu. Dadeau doar melodia la radio, iar clipul, tin minte ca l-am vazut la televiziunea rusa, ca ei deja trecusera la „glasnost” :D La chefuri, toata lumea incerca sa danseze aidoma celor din clip :D

  2. Ideea e ca după părerea mea a făcut un cover nereușit, dar după părerea restului planetei e reușit. Așa că părerea mea e zero.

    @Sadie – las-o în puii mei de perfecțiune. Eram Dj pe vremea aia și știu ce și cum dar din articol trebuie să înțelegi ideea, dar nu că noi trebuie să fim cei mai deștepți și să corectăm pe toată lumea.

  3. Ce ciudată-i viața, mulți spuneau că Lambada e gunoi față de melodia originală cântată de Los Kjarkas (Llorando se fue), deși mie mi-au plăcut amândouă. No, au trebuit să treacă 20 de ani ca să vedem ce înseamnă cu adevărat gunoi. Mulțumim, J-Lo!

    Ca să fiu ontopic, oare mai crede cineva că persoane ca Lopez stau să se epileze cu Gillette când pot să meargă la salon, să se așeze pe scaun și să le epileze altcineva?

  4. Si cand te gandesti ca originalul in engleza este ‘reveal the goddes in you’. Atata lucru aveau si ei de facut, sa traduca un slogan…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.