Am primit un cadó: Linia Verde – Complex din plante medicinale, de la Fares

De ziua mea, am aşteptat să mă sune vreun curier şi să-mi aducă ceva. Nici nu conta ce anume, important e să [mai] primesc ceva, să simt că-i ziua mea. Că aşa-i când te obişnuieşti să primeşti tot felul de pişcoturi, doar pentru că ai un blog. Şi, al naibii curier, n-a venit.

M-a sunat a doua zi un nene de la o firmă de curierat despre care n-am auzit niciodată; avea un coleţel pentru mine, care coleţel s-a dovedit a fi un sac din pânză plin cu bunătăţi de la Fares. Dar de ce le-oi fi primit? Fares există şi online? Fares ştie de bloguri? Chiar Fares, firma aia din Orăştie – oraşul copilăriei mele, da? – s-a gândit la mine? Da’ cum de…?

Apoi mi-am amintit că în urmă cu ceva timp, cineva de la o agenţie mi-a cerut adresa ca să-mi trimită un mic cadou din partea unui „brand românesc îndrăgit”. Pfuai, şi ce mi-am mai stors creierii! De la Farmec n-avea cum să fie, că doar o ştiu pe Florica, dacă avea ceva să-mi trimită, o făcea direct. Am numărat, pe rând, toate brandurile româneşti îndrăgite, dar numai la Fares nu m-am gândit. Şi nu pentru că n-ar fi un brand îndrăgit şi cu o tradiţie de peste 80 de ani, doar că neştiindu-l prezent online, nu am crezut că „mă citeşte” – pentru că asta scria în scrisorica primită împreună cu cadoul: „Am ţinut să ţi le trimitem pentru că ne place cum scrii şi ne-ar plăcea tare mult să primim un feedback despre cele 5 ‘mici minuni naturale'”.

Când colo, ce să vezi? Fares ORĂŞTIE nu doar că are un site complet, dar are şi magazin online [şi ce preţuri mici…!] şi mai mult, e prezent şi pe Facebook. Bravo, Fares, mă faceţi mândră! Mă bucur enorm că judeţul meu are [cel puţin] un brand atât de cunoscut şi care e prezent şi online!

Dar să vă spun despre gama Complex din plante medicinale – Linia Verde, care conţine cinci produse: 

 • Curăţarea Colonului
 • Curăţarea Ficatului
 • Curăţarea Organismului
 • Curăţarea Sângelui
 • Silueta Perfectă – Saţietate cu Fibre

Curăţarea Organismului – produsul pe care îl testez deja de trei zile – zice că susţine mecanismele proprii de purificare ale organismului. Vă redau lista cu ingrediente: rădăcină de brusture, rădăcină de păpădie, argilă verde, frunze de senna, urzică, flori de soc, lucernă, trei fraţi pătaţi, rădăcină de lemn dulce, fructe de soc, volbură, sânziene, rădăcină de cicoare, fructe de cardamom, cuişoare, rizomi de ghimbir, ulei esenţial de grapefruit.

Proprietăţile acestui amestec de plante sunt: detoxifiant, drenor limfatic şi biliar, laxativ, antialergic, hipocolesterolemiant şi hipoglicemiant, antiinflamator al mucoasei tractului digestiv, antispastic, carminativ, vermifug, diuretic, uricozuric (elimină acidul uric), radioprotector, antioxidant. Cu atâtea plante, cred şi eu!

Curăţarea Organismului este recomandat pentru:

 • cure de detoxifiere
 • alergii, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis)
 • steatoză hepatică
 • intoxicaţii cronice (medicamente, alcool, metale grele)
 • hipercolesterolemie, dislipidemie
 • diabet zaharat
 • gută, hiperuricemie
 • gastrite, reflux gastro-esofagian
 • balonare, colici abdominale, parazitoze intestinale
 • protecţie faţă de radiaţii

Care-i treaba cu Linia Verde? Este un simbol prezent pe ambalajul produselor primite de la Fares, care ne asigură că produsele au conţinut 100% natural, fără adaosuri de arome, coloranţi sau alţi aditivi.

Şi produsul ăsta nici nu are nevoie de adaos de arome, la cum miroase! Ştiţi cum miroase? Ca şi cum mi-aş fi băgat nasul în borcanele lui Sebi de condimente, le-aş fi vărsat pe toate într-un vas şi aş fi adăugat conţinutul a 100 de pliculeţe diferite de ceai. Exact aşa miroase! Să se noteze că eu sunt o mare fană a condimentelor de orice fel, deci o cutie cu 17 ingrediente naturale reprezintă pentru mine RAIUL aromelor!

Dacă sunteţi curioşi şi despre celelalte produse din gama Complex din plante medicinale, puteţi afla toate detaliile de pe site-ul Fares [ce-mi place că pot spune asta! A trebuit să mă descopere Fares pe mine în loc să-i descopăr eu pe ei!].

2 thoughts on “Am primit un cadó: Linia Verde – Complex din plante medicinale, de la Fares”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.