Colecţia LUXE de la AVON

Săptămâna trecută, AVON m-a invitat la Bucureşti la o zi de răsfăţ. Să fiu divă pentru o zi n-a fost uşor. Nu spun că a fost greu, pentru că m-am „urcat” pe tocuri strict cât a fost nevoie: 10 minute, cât a durat şedinţa foto. Pregătirea acelor fotografii a început însă cu demachiere, aplicarea machiajului de către o machioză pe nume Denisa [nu eu, surprinzător, mai sunt şi alte Denise!], coafarea părului tuns cu propria foartecă în propria baie, alegerea unei rochii şi, în final, realizarea fotografiilor. Dar cum încă nu am primit pozele cu pricina, mai bine să vă povestesc despre noua gamă de produse de machiaj LUXE, care se lansează în 8 noiembrie 2012, odată cu broşura campaniei 16.

Imaginea acestei colecţii este Loredana Groza. Produsele sunt îmbogăţite cu ingrediente de lux: extract de mătase, de orhidee, pudră de diamant negru şi extract de safir alb. 

Rujul LUXE conţine extract de mătase şi va fi disponibil în 15 nuanţe. Preţul este de 29 de lei, redus la 23 pentru campania 16.

Fardurile de pleoape LUXE sunt îmbogăţite cu extract de orhidee. Fiecare dintre cele şase palete conţine cinci nuanţe, iar cutia are aplicator pentru farduri şi oglindă. Costă 45 de lei, redus de la 55.

Mascara LUXE, disponibilă în culorile negru şi maro, conţine pudră de diamant negru şi are periuţă clasică. M-am „rimelat” de două ori până acum şi chiar dacă nu-i rezistent la apă, vă pot spune că rezistă bine pe gene. Eu am prostul obicei de a mă freca la ochi şi de-asta nu pot să folosesc decât rimel rezistent la apă, dar LUXE văd că se ţine bine de genele mele şi nu m-am înnegrit toată în jurul ochilor. Preţul: 29 de lei, 23 dacă-l luaţi în campania 16.

Alte produse – pe care nu le-am primit, dar am fost machiată cu ele şi vă pot confirma că sunt de cea mai bună calitate:

  • conturul de ochi LUXE, disponibil în culorile negru şi gri, costă 29 de lei [25 cu reducerea din noiembrie]
  • pudră compactă LUXE, disponibilă în două nuanţe – light medium silk şi fair silk -, costă 50 de lei [41 dacă vă grăbiţi]
  • fondul de ten LUXE conţine extract de safir alb şi are SPF 20. Disponibil în cinci nuanţe, este ambalat în sticluţe de 30 de mililitri şi costă 50 de lei [41 cu reducere]
  • ultimul, dar nu cel din urmă: luciul de buze LUXE costă 26 de lei [21 cu reducere] şi va fi disponibil în 10 nuanţe

 

În timp ce căutam pe net pozele produselor, am dat peste canalul de YouTube AVON România şi… acest minunat filmuleţ. Asta da implicare în social media şi zău că e cea mai faină prezentare a unei pagini de Facebook [AVON Space] pe care am văzut-o vreodată! Jos pălăria!

1 thought on “Colecţia LUXE de la AVON”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.