Am luat locul III la Cupa presei la tir

M-au furat. Asta îmi venea să strig când am constatat că de la cea mai bună trăgătoare cu pistolul am ajuns doar pe locul al treilea. După care mi-am amintit că m-am dus în poligon ca să mă distrez și nu să-mi măsor c*aiele cu ceilalți participanți. 

Timpul este important

Am avut două probe: cu pistol de 9 mm și cu pușcă automată, câte 2 gloante/cartușe pentru acomodare și apoi câte 10 gloante și 10 cartușe în cadrul competiției. Timpul nu contează, ne-au tot spus organizatorii, așa că nu vă grăbiți! Nu m-am grăbit, trebuia să fiu nebună să mă grăbesc când știam că pot sta oricât cu pistolul în mână și să trag doar când sunt sigură pe mine.

selfie la cupa presei la tirA contat, în final. Cu toate că am fost singura care a nimerit ținta cu peste 7 gloanțe – adică eu am nimerit 9 din 10 -, la final nu am fost cel mai bun trăgător cu pistolul. Cel mai bun a fost un coleg care a nimerit ținta doar cu 7 gloanțe, dar a făcut-o într-un timp mai scurt. Pentru că calculele s-au făcut așa: 9 gloanțe împărțit la 34 de secunde = 0,26. Normal că băiatul care a tras 7 gloanțe în doar 15 secunde a avut un punctaj mult mai mare. În condițiile în care ne-au spus clar să nu ne grăbim pentru că timpul nu contează, consider că premiul mi-a fost luat de sub nas.

Mie să-mi dați pistol, nu pușcă

trofeulÎn primul rând, pușca aia automată e nepermis de grea. În al doilea rând, chiar dacă am dovedit că știu ce-i aia cătare și sunt mai mult decât capabilă să nimeresc o țintă, a naibii pușcă nu a vrut să mă asculte nicicum, așa că nu am nimerit ținta nici măcar cu un cartuș. O fi eficientă când ai de tras multe gloanțe într-o direcție, fără să conteze prea mult precizia, dar trebuie să ai forță fizică să o poți ține în brațe. E a doua oară când trag cu pușca și trag degeaba, deci de-acum vreau să trag doar cu pistolul.

Cu punctajul de 0,26 whatever, am fost pe locul al treilea. Am primit o cupă și o diplomă, mulțumesc, mai venim și altă dată. Iar cei interesați de trageri în poligonul din Orăștie, lângă Arsenal Park, las un link, că sigur organizatorii de-asta au făcut treaba asta, cum spuneam și ieri. Link, deci.

Mulțumesc pentru invitație și felicitări celorlalți câștigători. Chiar nu sunt supărată, doar un pc dezamăgită. Și oricum, dacă venea Nunu Brilinsky, nu mai lua nimeni nimic, că împușca el tot. :D

7 thoughts on “Am luat locul III la Cupa presei la tir”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.