Ma petite Eiffel

În mai, când a plecat în Franţa, l-am rugat pe Marius să-mi aducă un mic turn Eiffel. Mi l-a adus, dar nu mi l-a trimis până acum, pentru că a uitat. Anul trecut, a fost în Londra. Sebi l-a rugat atunci să-i aducă ceva, iar Marius n-a uitat, ba mi-a adus şi mie ciucalată englezească. De trei ori merci, Marius!

eiffel

13 thoughts on “Ma petite Eiffel”

 1. Eu am luat o caruta de astfel de suveniruri ca sa am ce ta la toata familia, rubedeniile si amicii care asteapta sa le aduci ceva de prin peregrinarile tale…

  Si am mai luat unul mare de sticla care se aprinde noaptea ca un pom de iarna… de fapt ca Eiffel-ul noaptea…

 2. E cel mai frumos oras Parisul. Din pacate cunosc persoane care au plecat cu un gust amar de acolo. Eu una nu mai vroiam sa plec, iar turnul Eiffel este nesimtit de mare- nu am urcat decat pana la etajul 1 si deja simteam ca pamantul e muuult prea departe de picioarele mele.

 3. si ai mei au fost anul trecut in Paris, au trecut si pe la Disneyland si mi-au adus si mie unul miniatura, pe care i l-am daruit viitoarei mele neveste :)

 4. in fata turnului eiffel sunt mai multi indieni care vand brelocuri de acestea si cer 5 euro pe bucata
  in caz de ajungi la paris sa nu dai atatia bani pe un breloc ptr ca daca negociezi cu ei poti lua cu 1 euro 5 bucati
  stiu sigur ca eu am stat 8 ani in paris

 5. Da,si eu am cumparat anul trecut vreo 30 si mi-au fost smulse efectiv din mina,sper sa mai ajung si anul acesta sa mai cumpar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.