Magazinele JUMBO, pentru copii mici şi mari

Dacă aveți copil sau copii și locuiți în orașele mari ale țării, sigur știți despre ce vorbesc. Dar dacă nici una și nici alta, s-ar putea să vă dau o veste bună: magazinele Jumbo sunt la fel de interesante pentru copiii mari ca și pentru cei mici! 

Conceptul este: magazin cu jucării, dar în care am mai adus și niște mărfuri de sezon și câte ceva pentru bucătărie, niște obiecte de papetărie, și decorațiuni interioare… etc. Cel mai greu este până treci de prima parte a magazinului, cea cu jucării de toate felurile, formele și culorile. Eu am fost până acum de două ori în Jumbo din Oradea și de fiecare dată am văzut cel puțin un părinte care striga, nervos, la copilul său: „Termină, că nu-ți iau nimic!”. Să mor eu dacă înțeleg! Cum să-ți duci copilul acolo și să nu-i cumperi nimic?! CUM???

Odată ajuns de partea cealaltă, vei da peste o lumă magică a chinezăriilor ieftine și, de multe ori, de calitate. Surprinzător, dar am găsit la Jumbo lucruri pe care nu le-am văzut în alte magazine. [Speranțele îmi erau în Auchan, dar oferta de accesorii de bucătărie este subțire și cum eu nu ajung foarte des la magazinul din Deva, eu locuind în Hunedoara, nu ne prea intersectăm – eu și accesoriile de bucătărie, zic]

Ce ne-am luat interesant: forme din silicon pentru brioșe, ațe din silicon pentru prins chestiile [rulade, din astea] în cuptor fără să te mai complici cu sfoară, o răzătoare lungă și îngustă, o cutie faină de plastic, un ceva care zice că-mi acoperă zgârieturile de pe vopseaua mașinii și multe alte nimicuri.

Să nu dați banii pe rățuștele de baie de lângă casele de marcat, eu am irosit un leu cincizeci pe una care nu plutește cum trebuie, se întoarce cu capul în apă. Pff, halal rățușcă!

Magazinele Jumbo se găsesc deocamdată în Timișoara, București, Oradea și Arad [sursa].

2 thoughts on “Magazinele JUMBO, pentru copii mici şi mari”

  1. Pff, e o crimă să te duci cu copilul în Jumbo fără să îi cumperi nimic. Al meu ştie: fie cumpără lucruri mici gen skateboard sau trotinete de scheme, fie mergem ca să îşi aleagă ceva ptr ziua de salariu. Uneori însă mergem doar ca să se relaxeze mami, şi atunci tot trebe să cumpărăm obiecte de şcoală măcar. Sau ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.