Mai puţine vorbe

Căutam în arhiva blogului ce-am scris anul trecut de 1 Decembrie şi m-am oprit să-mi recitesc mai multe articole. Doamne, câte aveam de spus!

Nu că anul ăsta n-aş avea nimic de spus, dar parcă mă simt obosită şi nu mai am chef să le spun pe toate. Apatia asta cred că m-a „lovit” din cauza frigului de afară şi mai ales din cauză că zilele trecute a şi nins puţin. Mie nu-mi place zăpada, mai ales atunci când trebuie să o înfrunt pe jos. Şi ghici cine m-a abandonat pentru toată luna decembrie, luându-şi primul concediu din ultimii trei ani? Winnie, colegu’ care îmi făcea marele hatâr de a mă căruţa cu maşina la şi de la lucru. După-masa, când plec la lucru, n-o să-mi fie greu să mai fac nişte mişcare, dar sigur n-o să-mi placă luna decembrie a anului 2010 din cauză că o să vin acasă pe jos, noaptea. De fapt, probabil c-o să iau taxiul până acasă, dar tot o să urăsc luna asta şi frigul şi zăpada.

Revenind la arhiva blogului meu, anul trecut în decembrie scriam că Bon Jovi nu vine în România pentru că nu are unde să cânte. Atâta mă bucur că s-a gândit cineva să mă contrazică, iar în 2011 îi vom vedea pe oamenii ăştia live, la Bucureşti!

Un alt gând care-mi trece prin minte este că iarăşi citesc prea multe bloguri, iar ăsta un lucru bun până la un punct: până atunci când citeşti pe la alţii ceea ce ai fi vrut şi tu să spui. Ce cred eu despre luna decembrie? Citiţi la domnişoara care-şi spune Septembrie, joi. Şi dacă tot vă recomand chestii, citiţi şi ce are de zis Bobby despre una, despre alta.

Şi pentru că încă e 1 Decembrie, la mulţi ani mie şi celorlalţi 20-30 de oameni care încă nu s-au gândit la emigrare!

3 thoughts on “Mai puţine vorbe”

  1. cand scotocesti prin arhiva gasesti lucruri pe care ai uitat ca le-ai scris, unele care chiar iti fac placere si iti dau sentimente la fel de puternice asemenea momentului cand le-ai scris :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.