Poftiţi la mărţişoare handmade!

Mama, chinezul batranAnul ăsta vreau să vă ajut să cumpăraţi mărţişoare realizate şi pictate manual fără să mai trebuiască să ieşiţi din casă în frigul de sfârşit de februarie şi fără să mai daţi bani pe chinezisme prost realizate. Voi vă alegeţi modelele, eu vi le trimit prin poştă sau curier, iar dacă le comandaţi acum, de 1 Martie nu mai trebuie decât să le oferiţi celor dragi.

Toate mărţişoarele sunt făcute de la zero în familia mea – turnate din pudră pentru ceramică în matriţe, şlefuite şi apoi pictate cu vopsele acrilice.

Flori

Măşti

Fluturi – broşe

Preţul unui mărţişor handmade este de 3,5 lei, comanda minimă este de trei mărţişoare. Pentru comenzi de 10 sau mai multe mărţişoare, preţul pe bucată este de 3 lei. La preţul final se adaugă costul transportului – aproximativ 7 lei prin poştă şi 12-16-20 de lei prin curier. Astea sunt preţurile practicate de firmele de curierat, n-am cum să le reduc. În funcţie de firma de curierat aleasă de voi, preţurile sunt mai mici sau mai mari [Nemo Express are cele mai mici preţuri, dar nu am lucrat niciodată cu ei].

Fiecare model are un cod de tipul FL01, MA01 sau FLU01. Puteţi comanda fie lăsând un comentariu aici cu o adresă de e-mail validă, fie trimiţând un e-mail la [email protected], cu subiectul „Mărţişoare”. Vă rog să specificaţi codul şi numărul de mărţişoare dorite.

9 thoughts on “Poftiţi la mărţişoare handmade!”

  1. Pingback: Poftiţi la mărţişoare handmade! « Denisa Bârgău Denisa Bârgău | HANDMADESTORE.ME
  2. Pingback: Poftiţi la mărţişoare handmade! « Denisa Bârgău Denisa Bârgău | Bursa Transporturilor de Marfuri Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.