Maşina mea merge cu salam de Sibiu

6,03 lei costa, ieri, litrul de motorină la OMV-ul din Hunedoara. Atât de rar alimentez [că mi-am luat maşină diesel şi… circul puţin], încât de fiecare dată când pun motorină, preţul e altul; de obicei, mai mare decât ultima dată. Normal, că doar avem de unde.

Într-o bună zi, trecând prin Deva, am observat că la celelalte benzinării, motorina e ceva mai ieftină, vreo 5,80 şi ceva la Petrom. Tata mi-a spus atunci că ar trebui să alimentez de la Petrom, pentru că-i mai ieftin. Replica mea a fost: 

– La cât de rar alimentez, îmi permit să-i dau cea mai bună motorină, echivalentul salamului de Sibiu.

Păi nu?

sursa foto

14 thoughts on “Maşina mea merge cu salam de Sibiu”

  1. Combustibilul de la Petrom si OMV e același, din aceeași sursa, insa e mai scump in OMV datorită faptului ca au restaurant si un shop mai mare. So, la OMV plătești si posibilitatea de a te relaxa la o cafea

  2. Salamul de Sibiu al motorinei, tot din cai, scuze aceasi dinozauri morti e facut ;), iar unde gresesti mai flagrant e la a compara Petrom cu OMV, carburantul lor vine din aceeasi sursa, o singura diferenta fiind, cel de la OMV are aditiv in el.

  3. Esti un caz fericit daca nu esti nevoita sa alimentezi mai des, altfel ai fi simtit destul de usturatoare experientele scupirilor dese si constante ale carburantului. Oricum, o masina economic, evident, ajuta mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.