Miniprix.ro – ofertă „de infarct”

Azi şi mâine, adică în 30 şi 31 august, toate produsele de pe site-ul Miniprix.ro, dar şi cele expuse în magazine, au o reducere de 80%. Eu n-am apucat să mă uit pe site, dar am înţeles că există articole la preţuri incredibile, începând cu 0,75 lei!

Oferta este variată dar stocurile sunt limitate, aşa că dacă vreţi să vă cumpăraţi haine de calitate [eu pot să garantez pentru ele, mi-am cumpărat de mai multe ori haine de pe site şi am fost foarte mulţumită de calitatea lor] la preţuri minuscule, acum e momentul s-o faceţi!

Daţi fuga pe site şi prindeţi reducerile babane!

P.S. Cu plăcere. :D

7 thoughts on “Miniprix.ro – ofertă „de infarct””

  1. Desi sunt fan MiniPrix, de data asta susnumitii au cam dat-o in bara. Daca aseara erau la haine femei vreo 60 si ceva de pagini, azi dimineata erau doar 20. Imposibil ca peste noapte sa se fi vandut produse de pe 40 si ceva de pagini. Asa ca explicatia pe care o am e ca au scos produsele bune/frumoase si au lasat ciurucurile, pe care le-au redus cu 80%. Realmente nu ai ce comanda, oricat de mult te-ar tenta reducerea. celelalte produse ( alea „dosite” ) le vom revedea probabil la pretul intreg, dupa campania asta.

    1. Buna! Eu am reusit sa comand pentru ca am intrat pe site in fiecare zi si le-am tot urmarit ofertele. Inainte de ziua cu totul redus, au fost cateva zile in care erau categorii de produse cu reduceri de 75%. De pilda, cu doua zile inainte au fost sandalele si sabotii, iar cu o zi inainte articolele de copii. Normal ca s-au cam golit stocurile. Am 2 comenzi mari si vad ca inca nu au sosit, semn ca sunt intr-adevar f multe comenzi si le trebuie mai mult pana sa le rezolve.

  2. offfff… am vazut pe facebook de reducere. dar am crezut ca e doar pentru vanzarile „offline” nu credeam ca e valabila reducerea si pentru magazinul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.