Muviz: “Marley and Me”

Tocmai am văzut filmul Marley and Me. Este povestea unei familii şi a câinelui lor, Marley. Am plâns de vreo trei ori, povestea e superbă, dar foarte tristă, mai ales dacă ai pierdut un câine şi ştii ce înseamnă asta. Nu spun mai multe, filmul trebuie văzut, nu povestit.

UPDATE ianuarie 2011: DVD-ul se poate cumpăra de la eMag, acum costă doar 29,99 lei.

9 thoughts on “Muviz: “Marley and Me””

  1. Multam de recomandare, diseara o sa-l vad! Am pierdut un caine care il aveam de aprope 10 ani anul trecut si care m-a lasat cu 2 catelusi de numai 3 zile!

  2. am vazut si eu filmul. si tare m-a impresionat. mi-a trezit o groaza de amintiri, dar si chef sa ma duc sa ma joc cu cateii mei de la mama. ma intreb cum as fi vazut filmul asta daca n-as fi avut caini

  3. cand am vazut trailerul, am crezut ca o sa fie o comedie geniala. ma si gandeam la povestile cu cateii mei, uite, ca cineva a facut un film despre cainii astia dementi. cand s-a gatat filmu boceam ca o muiere. n-am fo bun de nimic pana a doua zi dimineata. in noaptea aia cainii or dormit amandoi cu mine pe perna.

  4. Merci de recomandare, il aveam si eu pe aici dar nu credeam ca e cine stie ce.

    O sa il vad in weekend, de-abia astept.

  5. O fost tare fain, nu zic nu. Dar asa de trist :((. Si copilasii asa de draguti. Vezi, de aia zic io ca orice copil trebuie sa creasca cu un caine langa el…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.