Muzică: melodia de luni

Citizen Cope – Brother Lee

O melodie veselă [n-am stat să ascult toate versurile, dar îmi place cum sună], potrivită pentru o după-amiază de luni, zic eu: Citizen Cope – Brother Lee. Este melodia din reclama Clicknet cu tipul care aleargă.

Dacă asta nu-i suficient de veselă, am şi un „remember”: Bellini – Samba de Janeiro. Melodia asta mă enerva la culme acum vreo zece ani, când a fost lansată, dar acum aproape că-mi place. Iar Horia S., cel care mi le-a recomandat pe amândouă, zice că Samba de Janeiro ar fi fost imnul Euro 2008. Mie mi-e lene şi nu am nici timp, nici chef să caut acum, dar pare ciudat ca o melodie veche de 10 ani să fie imnul campionatului de fotbal de anul ăsta. Mă rog, aşa o fi. ;)

Enjoy!

5 thoughts on “Muzică: melodia de luni”

  1. Woaaw! Citizen Cope – Brother Lee e supertare!!! Am cautat piesa ca nebunu la vremea cand a aparut reclama aceea ;P

    iar a doua piesa…. cred ca n-ai inteles bine… e posibil sa fie imnul Euro de acum un deceniu-si…. dar anu asta imnul era o piesa Enrique Iglesias. Vaishamar si ala.

  2. idem tomckat:)) si eu am fost disperata cu melodia aia am cautat-o da n-am agsito..dadeam reply in prostie pe youtube la reclama:)))

  3. Mai,daca e sa te iei dupa versuri, piesa nu este chiar vesela…something about a crime… si nici Citizen Cope nu este chiar un tip vesel…e de ajuns sa-i arunci o privire…zici ca are buza de iepure…privire etansa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.