„N” de la narcisism sau când o poză cu tine nu-i de ajuns

Mie nu mi-a plăcut niciodată Mariah Carey. Are, într-adevăr, o voce excepţională, dar a ales să cânte numai porcării: când melodii în care plângea după iubiri neîmplinite, când era pe post de dătătoare din buci pe hip-hop, când la grămadă cu alte voci mişto, dar care ieşeau din gurile unor persoane mai agreabile.

Pur şi simplu, n-o agreez. Mi se pare falsă, nepotrivită în lumea în care se învârte, inadaptată. Aş putea paria că are nişte secrete murdare, aproape că îi pot citi pe faţă caracterul infect. Sigur că e foarte posibil să mă înşel amarnic şi să fie cea mai drăguţă persoană ever, dar lăsaţi-mă să am propria părere despre ea. 

Când am văzut coperta albumului ei intitulat „Memoirs of an imperfect angel”, mi-am amintit de ce n-o suport: nu se poate, frate, să pui o singură poză cu tine pe copertă, nu, mai bine să fie trei.

„She says that she chose to use three images for the cover art because «there are a lot of different emotions and stories revealed on this album»” [sursa]. Deci îs multe poveşti şi emoţii pe albumul ăsta şi de-aia nu a fost de ajuns o singură poză cu ea, ci a fost nevoie de trei. Nu că i le-ar fi prezentat fotograful şi ea a sărit în sus şi-a zis: „Vai, cât îs de faine, OMG! O vreau pe asta! Ba nu, pe astalaltă! Ba nu, că uite, şi asta-i faină! Doamne, cât îs de mişto! Ştiu cum facem, le punem pe toate trei şi dup-aia găsim noi o scuză, o poveste, ceva”. Şi uite-aşa a apărut albumul cu trei Mariah Carey pe copertă, că una nu era de-ajuns. Nu sunt trei ipostaze diferite, nu sunt trei „feţe” care să exprime sentimente diferite, e pur şi simplu o piţipoancă zâmbitoare. De trei ori, femeie!

9 thoughts on “„N” de la narcisism sau când o poză cu tine nu-i de ajuns”

  1. Te contrazic..Mie chiar imi place Mariah Carey si chiar nu mi se pare narcisista!!!Sunt mult mai multe vedete care chiar sufera de asa ceva..Si plus de asta ea chiar daca ar suferi de narcisisim ,frateee e frumoasa nu pooti sa zici ca nu!!!Arata binee…Bravo ei:);)

  2. Canapele, exista o explicatie. Maria e predispusa la ingrasare si a fost mult timp obsedata de cantar si de imagine, asa ca are o stima de sine super low. O ajuta sa se uite la poze cu ea in care sa zica „da, uite ca arat bine”.

  3. Nici eu nu sunt fan, insa chiar nu mi se pare narcisista. Are o revenire dupa o perioada grea, in care arăta execrabil si acum ca-i place de ea insasi, se expune.
    Macar are ceva de zis pe albumul ala.
    Sigino, nu te cred ca esti narcisista; asta-i varianta publica, hai, recunoaste….:))

  4. Ba eu cred ca are o mare problema cu narcisismul. Se vede din unele gesturi pe care le are si mai ales avea o melodie gen ‘why you’re so obsessed with me?’ nu cred ca multe ar avea curajul sa cante asa ceva daca ar avea o stima de sine low. parerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.