Nescafé Brasero e cu bună dimineaţa

Cred că nu e nimic mai frumos decât un cadou personalizat. Probabil că la fel gândesc şi oamenii simpatici de la Graffiti PR, care au vrut să-mi trimită un cadou din partea Nescafé Brasero, dar nu au făcut-o decât după un pic de documentare.

Era o vreme când ascultam în fiecare dimineaţă postul de radio Europa FM şi în acea perioadă, fiecare dimineaţă începea cu o melodie veselă care avea refrenul: „Nescafé Brasero e cu bună dimineaţa!”. Atât de mult îmi plăcea melodia aia! Din păcate, nu am găsit-o pe nicăieri, cred că a fost făcută special pentru Europa FM şi după ce s-a încheiat contractul/campania, toată lumea a uitat de acea melodie. Nu şi eu.

Mi-am amintit de melodia asta săltăreaţă când m-am trezit cu o cutie roşie adusă de curier, în care am găsit un cadou personalizat de la Nescafé. A fost, din nou, cu „bună dimineaţa”! 

În primul rând am remarcat scrisorica, pe care scria:

Înainte să ajungi la birou, când poate e luni şi eşti după mood-ul Denisuca de Weekend sau e miercuri, care e vinerea ta şi înainte să te ţină Kid de vorbă, îţi alegi bijucăria zilei care să te bucure şi care să însoţească într-o zi lungă.

Pentru că bijuteriile cu poveşti sunt bijucăriile pe care le iubeşti, ne-am gândit că cele mai frumoase poveşti pe care să le porţi sub formă de brăţări sau coliere sunt cele pe care le creezi tu.

Descoperă reţetarul de bijuterii hand-made şi începe-ţi ziua cu noi culori şi forme care să dea viaţă unor cutii de bijuterii şi mai mari decât cele pe care le ai. Şi ca începutul de zi să fie complet, accesorizează-ţi dimineţile cu NESCAFÉ Brasero.

Şi pentru ca toţi să se bucure de începuturi de zi minunate, am lansat Campania Câştigă Dimineţi Frumoase cu NESCAFÉ Brasero pe pagina noastră de Facebook.

Cadou de la Nescafe Brasero

Cum să nu-ţi placă aşa un cadou? În cutie am mai găsit două căni roşii, un borcan de Nescafé Brasero Mild şi două ghiduri simpatice: 200 de flori şi alte accesorii croşetate şi Cadouri pentru cei dragi făcute de noi înşine. Pe scurt, visul oricărei pasionate de handmade!

Curios, dar prima reţetă din cel de-al doilea ghid nu a fost încercată de mine, ci de către Sebi, care mi-a făcut pacheţele de primăvară. O să recuperez eu, numai să-mi eliberez agenda [de vreo lună nu mă gândesc decât la maşinuţa pe care urmează s-o cumpăr, dar după ce o „bifez” şi pe asta o să am timp şi pentru altele].

Nu uitaţi de concursul Nescafé Brasero, la care puteţi câştiga 100 de euro pe oră şi 1.000 de euro în fiecare săptămână; tot ce trebuie să faceţi este să înscrieţi codurile de pe ambalejele produselor Brasero.

2 thoughts on “Nescafé Brasero e cu bună dimineaţa”

  1. eu consum nescafea brasero si mia fost usor sa trimit multe coduri pentru inscriere , miar fi placut sa primesc si eu o cana rosie ,ca sa fie diminetile mult mai colorate si calde dar cred ca doar blogarilor li se ofera acest cadou , sa l folosesti cu placere borcanelu . o zi reusita .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.