Nivea Men înseamnă acum și cremă

Bărbații „adevărați” nu au nevoie de cremă, deodorant sau aparat de ras, dar bărbații care țin la pielea lor și în general la felul în care arată se mai îngrijesc din când în când să nu arate ca niște oameni ai peșterilor. 

Ce fericire pe ei că nu trebuie să se epileze, să-și coloreze unghiile cu ojă, să își vopsească părul (unii o fac, cei care mai au păr la vârsta la care acesta devine alb), să se machieze ori să se dea cu creme parfumate! Totuși, Nivea s-a gândit că pielea nu ține cont de cât de bărbat se cred ei, ci de frigul de afară, de alimentație, de alți factori care fac pielea să se usuce și să necesite hidratare.

Așa că, pentru bărbații care țin la pielea lor, a lansat crema de mâini și corp Nivea Men, cu miros bărbătesc – adică miroase fain, a parfum de bărbați și nu a câmpii înflorite sau a flori roz și delicate. Cred că pentru mulți bărbați crema asta e un game changer – sunt convinsă că există brăbați care se fereau până acum să folosească creme de mâini ori de corp din cauza mirosului prea dulceag, prea delicat și feminin al acestora.

Ei bine, de acum încolo au la dispoziție Nivea Men, care miroase cum trebuie și hidratează corespunzător.

Pe Sebi, cei de la Nivea l-au surprins cu o trusă de scule pe care a primit-o fără să i se explice de ce, ulterior venind și reveal-ul, o cutie din lemn în care suna ceva, dar nu știai ce, cutia era prinsă în cuie și capse, iar pe ea era trecut îndemnul: „Fii bărbat, deschide-mă cum poți!”. Descurcăreț, al meu a pus un bilețel din care reieșea că ar fi primit cutia de la Ana. Așa că i-am deschis-o eu cu toporul.

P.S.: Trusa de scule e acum în mașina mea. :D

Am deschis cutia. Solutia nu a presupus decat scrierea unui simplu biletel si apoi „uitarea” la vedere a cutiei. S-a deschis singura.

Posted by Sebastian Dragoş Bârgău on Thursday, October 15, 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.