Nouă a noua două mii nouă

Eu am fost născută într-o zi de 9, în octombrie, mai precis, de aceea mi-ar fi plăcut ca astăzi, nouă a noua două mii nouă, să fie o zi memorabilă. Aşa că azi noapte, după ce am terminat de scris şi de jucat Atomic Bomberman, am stat vreo două ore ca să-mi concep un desen pe care urma să mi-l tatuez. Dar n-a fost să fie, pentru că tipul de la salon a fost ocupat; asta în ciuda faptului că aveam programare pentru ora 16. Păţăşti, cum ar zice Andrei.
Aşa că a rămas pe vineri. Sper să se întâmple, totuşi. ;;)

Foto: Jay Simmons

20 thoughts on “Nouă a noua două mii nouă”

  1. eu abia astept ziua mea de anu’ viitor.adica 20.10.2010 :Dcred ca si eu o sa fac ceva memorabil:p cat despre tatoo,bravo tie.si eu am unul destul de mic pe omoplat,dar prietenul meu nu se mai poate opri.are 3,fiecare inseamna ceva pentru el,si e dovada vie ca poti deveni dependent si de chestia asta…..

  2. la cat am vazut miami/LA ink m`as gandi si eu la un tatuaj dar ce vreau eu e mai mare si complicat si nu m`as risca sa`l fac in romania, la ce am vazut pe site`urile saloanelor din RO, “lucrarile” lor mai mult sperie clientii decat sa`i atraga. Bizzart (cluj) sunt cei care mi`au placut cel mai mult, ca restul, varza.
    si ce reprezinta fluturele tau rosu?

    1. Maddy, tipul din Hunedoara de la Fish Tattoo e foarte meseriaş, cel puţin tatuajul lui Sebi a ieşit beton, aşa că nu îmi fac griji.
      Fluturele este legat de nişte floricele. :D

  3. m`am uitat la ei pe site, la tatuaje mici sunt ok dar tatuajele mari sunt bulite. e unu cu un inger cu spatele, ingerul are un picior mai gros si unul mai subtire si majoritatea tatuajelor mari au erori de desen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.