Nouă a noua două mii nouă

Eu am fost născută într-o zi de 9, în octombrie, mai precis, de aceea mi-ar fi plăcut ca astăzi, nouă a noua două mii nouă, să fie o zi memorabilă. Aşa că azi noapte, după ce am terminat de scris şi de jucat Atomic Bomberman, am stat vreo două ore ca să-mi concep un desen pe care urma să mi-l tatuez. Dar n-a fost să fie, pentru că tipul de la salon a fost ocupat; asta în ciuda faptului că aveam programare pentru ora 16. Păţăşti, cum ar zice Andrei.
Aşa că a rămas pe vineri. Sper să se întâmple, totuşi. ;;)

Foto: Jay Simmons

20 thoughts on “Nouă a noua două mii nouă”

  1. eu abia astept ziua mea de anu’ viitor.adica 20.10.2010 :Dcred ca si eu o sa fac ceva memorabil:p cat despre tatoo,bravo tie.si eu am unul destul de mic pe omoplat,dar prietenul meu nu se mai poate opri.are 3,fiecare inseamna ceva pentru el,si e dovada vie ca poti deveni dependent si de chestia asta…..

  2. la cat am vazut miami/LA ink m`as gandi si eu la un tatuaj dar ce vreau eu e mai mare si complicat si nu m`as risca sa`l fac in romania, la ce am vazut pe site`urile saloanelor din RO, „lucrarile” lor mai mult sperie clientii decat sa`i atraga. Bizzart (cluj) sunt cei care mi`au placut cel mai mult, ca restul, varza.
    si ce reprezinta fluturele tau rosu?

    1. Maddy, tipul din Hunedoara de la Fish Tattoo e foarte meseriaş, cel puţin tatuajul lui Sebi a ieşit beton, aşa că nu îmi fac griji.
      Fluturele este legat de nişte floricele. :D

  3. m`am uitat la ei pe site, la tatuaje mici sunt ok dar tatuajele mari sunt bulite. e unu cu un inger cu spatele, ingerul are un picior mai gros si unul mai subtire si majoritatea tatuajelor mari au erori de desen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.