Noutati de la Webstock

Pe 16 septembrie, in cea de-a doua parte a evenimentului, va avea loc AVON Connections, o conferinta inedita dedicata retelelor sociale.

Micro-evenimentul este prezentat de AvonConnects, comunitatea online creata in jurul brandului AVON, si are ca invitati jurnalisti si specialisti in online: Bobby Voicu (blogger si antreprenor), Andreea Catu (Community Manager, Avon Cosmetics Romania), Cristina Bazavan (Editor-sef la revista Tabu), Radu Ionescu (Managing Director, Kinecto), Bogdana Butnar (Specialist new media) sau Andrei Rosca (antreprenor si fondator al BookBlog / TeaCup).

Pe 20 august am lansat prima comunitate Avon on-line din lume, destinata femeilor care doresc sa se dezvolte personal si profesional. Comunitatea Avon Connects este locul in care poti construi relatii durabile cu oameni care impartasesc aceleasi valori si preocupari, este spatiul unde pui intrebari si primesti raspunsuri despre tot ce este important in viata, fie ca este vorba despre familie, cariera sau campaniile sociale preferate. Ne face o deosebita onoare sa putem rasplati loialitatea a milioane de femei care ne primesc de 13 ani in casele lor prin acest spatiu construit cu grija si fantezie, dedicat Ei – femeia.

Andreea Catu, Community Manager la Avon Cosmetics Romania

Participarea este gratuita, iar cei interesati sa ia parte la aceasta conferinta desfasurata sub umbrela Webstock pot solicita o invitatie pe pagina dedicata de pe site-ul Webstock.

2 thoughts on “Noutati de la Webstock”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.