Tarifele de publicitate ale publicatiilor, pe site-ul BRAT

De azi, Biroul Român de Audit al Tirajelor [BRAT] a afişat pe site tariferele pentru publicitate în ziarele şi revistele din România – cele auditate de BRAT, bineînţeles.

Tarifele publicatiilor pot fi vizualitate si comparate, in functie de criteriile alese de utilizator, pentru 3 dintre formatele uzuale: o pagina, o jumatate sau un sfert de pagina, atat pentru varianta color sau alb-negru, in moneda nationala sau Euro. Pentru informatii suplimentare referitoare la oferta de publicitate a editorilor, utilizatorii vor putea descarca oferta de spatiu publicitar proprie fiecarei publicatii.

Prin integrarea informatiilor privind tarifele de publicitate, alaturi de cifrele de difuzare ale publicatiilor si audienta acestora, BRAT completeaza informatiile despre presa scrisa puse la dispozitia pietei de media si publicitate, facilitand accesul la informatiile esentiale in decizia de tranzactionare a spatiului publicitar.

Le găsiţi aici.

5 thoughts on “Tarifele de publicitate ale publicatiilor, pe site-ul BRAT”

  1. Buna Denisuca, rugamintea mea este, daca-ti place si esti de acord cu blogul meu de „lupta” impotriva mitocaniei, sa-l promovezi pe blogul tau, iar eu alaturi de multumiri voi pune adresa ta pe blogul meu.
    Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.