O idee pentru revistele auto

Ziarele „quality” au devenit suplimente la cărţi, DVD-uri şi CD-uri cu muzică. Revistele glossy se vând împreună cu şlapi, gentuţe, geluri de duş, şampoane, deodorante şi alte nimicuri aşa cum se vindeau, înainte de 1990, produsele „împerecheate”, ca să se golească stocurile.

În România sunt foarte mulţi cocalari şi piţipoance [altfel nu ar fi existat site-uri dedicate lor].

Pornind de la premisele astea, firmele care editează reviste auto ar putea să facă bani grei dacă ar vinde odată cu revistele, timp de – să zicem – un an, nişte chestiii care nu ştiu dacă există, dar le spun eu cum să le facă: nişte capişoane sau prezervative din plastic moale, care se pun în capătul cheii, aşa cum sunt cele din imagine, dar plasticul să fie negru şi să aibă sigle ale diferitelor mărci de autoturisme. Noiembrie – Mercedes, decembrie – Audi, ianuarie – BMW, februarie – Peugeot şi tot aşa până la Dacia. Contra sumei de 30 de lei, tot cocalaru’ s-ar putea lăuda că are Mercedes şi sunt ferm convinsă că mall-urile autohtone s-ar umple de „proprietari” de maşini scumpe. Parcările n-ar mai fi pline de maşini vechi, pentru că nu poţi afişa pe masa din food court o cheie de Audi şi apoi să te urci în Loganul tău tunat, revistele auto s-ar vinde în draci, iar publisherii şi-ar permite să mai dea afară din redactori, pentru că nu ar mai conta aproape deloc conţinutul revistelor, iar coca şi piţi ar putea să se impresioneze reciproc, măcar pentru câteva secunde, scoţând din buzunar, ca din întâmplare, cheile de la maşină.

Vreau comision.

Foto: 1designperday

4 thoughts on “O idee pentru revistele auto”

  1. apai nu stiu … cel putin la mall la timisoara toata parcarea aia imensa e plina de masini faine (majoritatea). rar am mai vazut rable, nici in arad, am si uitat cum arata o dacie 1300. loganuri tunate n`am vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.