O recomandare

Sebi zice că eu citesc toate blogurile posibile. În comparaţie cu el, care citeşte vreo trei, da, citesc multe bloguri. Câteva zeci; erau sute, dar am măturat prin reader şi au rămas doar cele care meritau. Plus încă vreo două, pe care le urmăresc pentru că trebuie.

Azi m-a abordat un copiluţ pe messenger [îl aveam în listă, dar nu prea vorbim… nici nu ştiu de când şi de ce îl am în listă, da’ nu asta contează] şi tot povestind de una, de alta, mi-a zis că are blog. I-am cerut link şi acum vi-l recomand. Are 14 ani, nu este perfect, dar este mai deştept şi simpatic decât mulţi copii de 14 ani. ;)

Copilu’… acu’ să scrii ceva mai mult, să aibă lumea ce citi! Adică „să nu mă faci de ruşine”, cum zic părinţii. :)

14 thoughts on “O recomandare”

  1. Normal ca nu sunt perfect ca de, mai mananc la Mc Donald’s:)) . Multumesc mult si ai o bila alba (nu stiu unde dar e sigur) pentru promovarea bloggerasilor astia mai micuti:D….

    PS: Poate iti trimit o vedere de la mare ;)..sau macar o poza:P

  2. asa, ca sa ma bag si eu ca musca-n lapte, va intreb: cine se ofera sa ma promoveze, haideti e cineva? e la reduceri chiar, ba nu! e gratis! grabiti-va; oferta expira in 2012!! Promovati-ma cat mai e timp!!:))
    Glumeam…:P(stiu, nu prea ma pricep la glume)

  3. Dheo, nu sunt criterii. Totul ţine de dispoziţia mea. Mi-a plăcut cum s-a prezentat Ştefan [c8ilu’], am discutat câteva minute şi dacă nu mi-ar fi spus câţi ani are, nu mi-aş fi dat seama. :)

    Iubika, nu pot să spun care sunt, dar îţi pot spune că nu sunt ale unor prieteni. :D

  4. sunt multţi care citesc multe bloguri. eu îmî citesc yilnic tot blogrolul, pierd la timp…dar e interesant.cele mai importante le am in toolbar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.