Opozantii proiectului Rosia Montana au trecut la un alt nivel

Inteleg sa protestezi atunci cand nu-ti convine ceva. Iesi in strada, iti strigi nemultumirea, scandezi, bati cu PET-ul in asfalt, te dai cu fundul de pamant si nu are nimeni nici o problema. Dar cand incepi sa-i ameninti cu moartea pe angajatii sau sustinatorii proiectului, parca e prea mult.

Pare ca toti haterii Internetului romanesc s-au mutat pe blogul lui Catalin Hosu, numai ca spre deosebire de alti bloggeri, el este hotarat sa ii faca pe vitejii de Internet sa plateasca.

Poftiti de va minunati: mostra de inteligenta din partea unui viteaz de-asta de tastatura, care pitit bine in spatele anonimitatii pe care i-o ofera Internetul, ameninta intr-o veselie. Chiar mi-ar placea sa ii vad pe toti acesti viteji in sala de judecata, dand explicatii pentru amenintarile pe care le scriu pe Internet.

haterul de tastatura

Doar pentru ca tu ai impresia ca nu stie nimeni ce faci atunci cand esti singur in dormitor, doar tu si laptopul tau cumparat de parinti in rate, nu inseamna ca esti intangibil. Si nici ca nu vei plati pentru magariile pe care le scrii. 

amenintari pe facebook

Mai multe magarii ale celor care se declara niste opozanti pasnici ai proiectului, niste ecologisti „verzi” care lupta doar pentru natura, vedeti pe blogul lui Catalin. Si, in curand, prin salile de judecata, sper!

1 thought on “Opozantii proiectului Rosia Montana au trecut la un alt nivel”

  1. Parerea mea, ca ar trebui dati in judecata si cei care ii instiga la manifestatii de genul asta. Toti „liderii de opinie” care fabuleaza si care scornesc tot felul de minciuni despre proiectul respectiv.
    Astia pe care nu ii duce capul (gen Cristi Varciu) trebuie bagati imediat dupa gratii – poate o sa pretinda ca nu a vorbit serios, dar au mai fost cazuri in care amenintarile s-au dovedit a fi reale (aduceti-va aminte cazul de la coaforul de langa restaurantul Perla)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.