La Orăștie se va deschide în curând Aqua Park Arsenal

Și deja arată bestial. Am avut privilegiul de a face un tur al viitorului aqua park ce se va deschide, cel mai probabil în 15 mai 2016, în cadrul unității militare de vacanță Arsenal Park, despre care am mai tot scris pe blog, în anii trecuți. Am un tag dedicat acestui loc fain din județul meu.

Ultima dată am fost cazată la Arsenal în urmă cu FIX trei ani și zău că-mi era dor, mai ales că acum un an am văzut că începuseră lucrările la ceea ce urmează să fie cel mai mare parc acvatic din zonă. 

Arsenal Park are deja un spa, numit Arsenal Spa Relaxare & Wellness, un loc unde se pot face tratamente revitalizante, cu scrub din fructe, tratamente anticelulitice cu ciocolată și mentă, cu cofeină, tratament pentru picioare ușoare, reflexoterapie, masaj de relaxare, anti-stres, aromaterapie, masaj tonifiant cu kiwi, tratament pentru cap, gât și picioare, masaj terapeutic pentru dureri de spate. Tot aici există o piscină cu lungimea de 8 metri prevăzută cu dispozitive de hidromasaj, masaj cu bule de aer sau înot contracurent, sunt saune, există o cameră de relaxare, sală de fitness, se pot face băi cu aburi, dușuri cu găleata și câte și mai câte!

Dar pentru că acest spa e un loc relativ mic în comparație cu suprafața pe care se întinde Arsenal Park, în curând se va deschide, cum spuneam, cel mai mare centru acvatic din Transilvania.

Aqua Park Arsenal va avea o capacitate construită la sol de 1.729 de netri pătrați (și cea desfășurată de 4.654 de metri pătrați!) și va cuprinde:

  • 3 bazine acoperite, cu apă caldă
  • 4 bazine exterioare
  • 2 tobogane interioare
  • 5 căzi interioare, cu hidromasaj
  • 5 saune
  • 3 saloane de masaj
  • 6 tobogane exterioare

logo aqua park arsenalDespre tarife, deocamdată, nu vă pot spune mare lucru, întrucât locul încă e un șantier. Sigur, piscinele interioare sunt finisate și chiar umplute cu apă, dar încă nu a fost adus mobilierul, doar câteva șezlonguri elegante, iar afară încă se mai tasează terenul din jurul parcului, unde probabil va fi parcarea.

Pe surse (oai, cât urăsc expresia asta!), tariful general ar putea fi de 35 de lei/zi, dar nu e sigur încă. Sistemul de plată va fi cu ceas (brățară de acces) care monitorizează timpul petrecut în fiecare loc din parcul acvatic, dar și mâncarea, băutura și serviciile comandate pe parcursul șederii vor fi înregistrate tot pe ceas, iar la plecare se face plata pentru tot ce s-a consumat.

Vor fi baruri, terase, în interior sunt saune, jacuzzi-uri pentru VIP-uri (păi nu?), ba este chiar și o ditamai sala multifuncțională, de baschet/volei/futsal, unde totul miroase a nou și podeaua strălucește!

Ce e gata și mi-a plăcut foarte mult, pe lângă piscinele interioare, sunt sutele de metri pătrați de gresie care imită lemnul, de culoare bej deschis. Cochetam de ceva timp cu modelul ăsta de gresie și acum m-am convins că arată foarte bine nu doar pe raftul de la Dedeman, ci și pe jos, în spații mari.

POZE Aqua Park Arsenal 16 aprilie 2016

aqua park arsenal 01aqua park arsenal 02aqua park arsenal 03aqua park arsenal 04aqua park arsenal 05aqua park arsenal 06aqua park arsenal 07aqua park arsenal 08aqua park arsenal 09aqua park arsenal 10 vestiareaqua park arsenal 11 dusuriaqua park arsenal 12 vestiareaqua park arsenal 13aqua park arsenal bazin interioraqua park arsenal bazin si tobogan interioraqua park arsenal cada hidromasajaqua park arsenal in curandaqua park arsenal interioraqua park arsenal panorama terenaqua park arsenal sala de sport 1aqua park arsenal sala de sport 2aqua park arsenal sala de sport 3aqua park arsenal sala de sport 4aqua park arsenal saunaaqua park arsenal tobogan exterior 1aqua park arsenal tobogan exterior 2aqua park arsenal tobogan exterior 3aqua park arsenal tobogan interioraqua park arsenal vazut de pe turnul de apaaqua park arsenal vazut de susarsenal park tarifedenisa la aqua park arsenal

Mii de mulțumiri lui Olav, pentru turul ăsta privat! :)

8 thoughts on “La Orăștie se va deschide în curând Aqua Park Arsenal”

    1. Au deschis doar pentru cei cazaţi la ei, nu îi ajută vremea nicicum să facă o deschidere oficială, cu presă şi tot tacâmul. Aşa cred! :) Ori asta, ori au deschis şi nu ne-au invitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.