Ordnung und Disziplin, ziua 4

Astăzi vă povestesc mai puţin şi vă arăt mai multe poze. Mi-a fost greu să aleg 30 de bucăţi din cele 609, aşa că am ales 57. Aş fi făcut o selecţie finală, dar m-a lăsat bateria laptopului, aşa că le-am scos la înaintare* aşa cum erau. Deloc surprinzător, cele de azi au fost mai puţin lăudate decât cele de ieri – chiar dacă fotografiez cu un Sony R1, nu e al meu şi nu ne „cunoaştem” foarte bine, aşa că mi-e aproape imposibil să „scot” poze care să nu mai aibă nevoie de editare. Unde mai pui că poze la ski n-am mai făcut decât o dată în viaţă.

Cum spunea şi Radu, scuze se găsesc întotdeauna. Are dreptate. Oricum, în mediocritatea mea, sunt mulţumită de ce am făcut azi. Nu vezi peisajele astea în fiecare zi.

Ca să fie clar, când spun că le-am scos la înaintare mă refer la analiza celor mai bune poze făcute de fiecare participant la tabără. Fotografiile şi le alege fiecare şi profesioniştii le comentează, ne arată unde am greşit şi unde am procedat corect [aici am o mare problemă, cum să aleg doar câteva? Ba mai mult, cum să fac doar câteva? Înţeleg că ţine de respectul de sine să faci cât mai puţine cadre care să fie cât mai bune, dar eu sunt ceva mai pragmatică. La urma urmei, de câte ori pe an ajung eu în Austria? O dată, cel mult de două ori, asta dacă am noroc. Asta înseamnă că săptămâna asta trebuie să fac poze cât pentru tot anul, că doar nu mai vin în grabă pe aici şi odată ajunsă acasă, dacă mă uit în folderul „Austria” şi văd doar 100 de cadre, o să mă simt neîmplinită. Aşa sunt eu.] 

Ziua 1 | Ziua 2 | Ziua 3

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediţia a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum Oradea Opel, Neola şi Anagrama. Walkie-talkie-uri de la Falcon, cazarea în Oradea asigurată de Continental Forum.

16 thoughts on “Ordnung und Disziplin, ziua 4”

  1. Pingback: TFB3 – raport de activitate în komandament | Foto Union

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.