Am mâncat o pizza picantă de la Napoli – mă declar mulţumită

Pizza picantă inferno de la Pizzeria Napoli din HunedoaraÎmi place mâncarea picantă. De fiecare dată când mănânc pizza, dacă nu trebuie să o împart cu Sebi [nici unul dintre noi nu poate mânca o pizza întreagă], îmi comand pizza picantă. Că-i spune Diavola, Inferno sau doar picantă, important e să aibă salam picant, să aibă mult ardei iute şi sosul picant să nu fie făcut din bulion cu fulgi de ardei iute. Să pişte, că de-aia comand mâncare picantî şi nu aproape picantă sau relativ picantă.

Până acum, m-am declarat mulţumită de pizza Diavola de la Pizzeria Viva. Au fost momente când recolta de ardei iuţi nu a fost prea grozavă, aşa că nu e întotdeauna la fel de picantă. Astăzi l-am sărbătorit pe Copilu’, care a mai adăugat o frunză uscată în buchetul vieţii [noi, ăştia născuţi toamna, nu putem vorbi despre florile adăugate în buchetul vieţii şi nici că am împlinit x primăveri], aşa că în loc de tort, el ne-a omenit cu câte o pizza de la Napoli, cea mai nouă pizzerie din Hunedoara.

Eu mi-am ales pizza picantă, Inferno îi zice, fără să am însă aşteptări prea mari. Pot spune că am fost plăcut surprinsă: în sfârşit, o pizza care aproape că mă face să plâng! Atunci când trebuie să te opreşti ca să bei ceva [dacă nu ai lapte, merge şi apa], când îţi transpiră nasul şi spaţiul dintre sprâncene, înseamnă că mâncarea e suficient de picantă. Şi pizza asta aşa a fost. 

Pizza picantă inferno de la Pizzeria Napoli din Hunedoara

Pizzeria Napoli livrează gratuit la domiciliu, numerele de telefon sunt 0753-800.600 şi 0354-800.600, iar dacă ajungeţi prin Hunedoara şi vreţi să mâncaţi la ei, îi găsiţi pe lângă Kaufland, mai precis pe Bulevardul Dacia, vizavi de Dacia Service.

4 thoughts on “Am mâncat o pizza picantă de la Napoli – mă declar mulţumită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.