Povestea gamei Gerovital Plant

Zilele trecute, am primit de la Farmec un coşuleţ foarte fain cu produsele noii game Gerovital Plant [fără parabeni]. Deja le folosesc de mai bine de două luni, aşa că un „refill” a fost binevenit. V-am mai spus că, de când am fost în vizită la fabrica din Cluj, am devenit fană a produselor Farmec şi n-am exagerat, cel puţin produsele din gama asta nouă sunt fenomenale.

Preferatele mele, şamponul şi balsamul, s-au terminat primele, aşa că le-am tot căutat în Kaufland, dar fără succes. În cele din urmă, am aflat că le pot găsi şi în farmacii şi aşa am dat peste ele într-o farmacie Catena; fiecare costă 14 lei – un preţ foarte bun, zic eu, pentru nişte produse de cea mai bună calitate.

De 1 martie, Farmec ne-a făcut o surpriză: a creat pe Trilulilu o pagină specială în care putem vedea povestea gamei Gerovital Plant. Astăzi a fost „urcat” primul episod, intitulat „Ingredientele”. Vizionare plăcută şi nu uitaţi să vă abonaţi – direct din pagina de pe Trilulilu – ca să le primiţi şi pe următoarele!

Capitolul 1. Ingredientele

Puteţi urmări aici toate cele patru episoade. După ce le-am văzut pe toate, pot spune că urmărindu-le, veţi trece virtual prin locurile pe care le-am vizitat şi eu în 2010. Merită! Vizionare plăcută!

Capitolul 2. Rețeta

Capitolul 3. Materia primă, ambalajele și etichetele

Capitolul 4. Secția de producție și ambalare

12 thoughts on “Povestea gamei Gerovital Plant”

  1. Azi femeile conduc lumea, sunt centrul pământului. Azi femeile sunt mai frumoase decât ieri. Şi asta se repetă în fiecare zi. La fel vom zice şi mâine şi peste mulţi ani la fel.
    Să zâmbeşti mereu.

  2. Buna,
    Am gasit intamplator blogul tau…care imi place mult:) Ma alatur si eu celor care apreciaza produsele de la Farmec. Eu folosesc Gerovital si sunt extrem de multumita! O sa incerc si noua gama!

  3. Eh, nu folosesc sampon sau balsam de la aceasta marca, dar folosesc destule creme de la ei, si am cuvinte doar de bine ;) :)

  4. @Alina Ce ai găsit tu nu este magazin oficial Gerovital. Încearcă în supermarketuri – Kaufland, de ex. – şi farmacii – Catena, că eu acolo am găsit gama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.