Vodafone, cum te joci cu inima mea!

Am prostul obicei de a-mi ține sub control factura la telefon, așa că uneori verific „starea” sutelor de minute incluse în abonament, pe care nu le consum aproape niciodată. De fapt, verific costul suplimentar, pentru că mă mai conectez la Internet și știu că asta mă costă.

Într-o bună zi, luna trecută, am sunat la *123# și-am primit următorul mesaj:

Mi-a stat inima în loc, pentru că oamenii de la Vodafone n-au pus spațiu după „:”, așa cum e normal, iar eu am văzut prima dată „55EUR” și abia după aceea zero-ul dinainte. Punctuația o să omoare, într-o bună zi, pe cineva!

9 thoughts on “Vodafone, cum te joci cu inima mea!”

 1. Păi, da n-au spaţiu, dar motivul e simplu: Trebuie să se încadreze în o sută şaizeci şi ceva de caractere, altfel îţi vin două mesaje…

 2. E o tehnica deja bine „intelenita” in sistem. Cei 55 (zero-virgula) reprezinta costuri pentru serviciile neacoperite de minutele incluse. De „par-egzamplu” „semeseie” „memeseie” si trafic de volum „debordant” de date pe Internetul „molecular”. Nah, sa nu uit: poate si ceva servicii speciale cu valoare adaugata…

  Fii fericita, nu e atta de mult… dar e loc de si mai bine!

  Spor maxim.

 3. @
  Am in pachetul de baza al abonamentului vreo 50 de mms-uri incluse. O reminescenta a unei „oferte la pachet” pentru fidelitate, cred. Cât despre trimis mms, ultima data a fost saptamana trecută, când a trebuit sa trimit rapid o poza unui coleg care, la rândul sau, nu avea acces la Internet. So, logic, mms-ul ne-a „salvat”.
  That’s it! Anybody else?
  :-)
  Spor maxim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.