10 thoughts on “Poze de Crăciun”

 1. Oricum, erau destul de mici cozile din cate vad. In carfur (iasi) inconjurai magazinul. Eu am prins pontul si vi-l dau si voua : luati cos, puneti in cos ce aveti de cumparat dar nu puteti sa tineti prea mult in mana si stati la rand. Rugati pe cineva sa aiba grija de cos iar in timpul asta mergeti si faceti restul cumparaturilor. Economie de timp …si nervi.

  Tinand cont ca anul asta am fost „aprovizionatorul” principal, vreo 2-3 zile am fost dupa cumparaturi si m-am invatat minte.

  Craciun fericit!

 2. ce cretin sunt aranjate raioanele în kaufland… 2 ore, şi nu mai găseam odată rafturile care trebe… când am dat în sfârşit peste case, n-am mai stat pe gânduri să plec odată!!!

  în schimb la interex, linişte şi pace… 2 casiere din 10 case, ca de obicei…

  (asta e situaţia din constanţa, nu deva!!!)

 3. Nu stiu daca mai citeste cineva un coment la un post asa vechi, dar eu de abia acum am dat peste el.
  Draga Denisa, imi pare rau, dar cum ii invatati asa ii aveti. Ia uita-te in pozele cu cozile de mai sus ce scrie pe afisul de deasupra femeii imbracate in rosu: „Garantia rapiditatii la casa. Ati asteptat mai mult de 5 minute si nu sunt toate casele deschise? Primiti 1 RON”. Acelasi anunt se aude periodic la statia de amplificare. Poate nu te incalzeste prea tare 1 leu, dar ia sa se fi apucat toti cei de la cozile alea sa-si ceara leul, sa vezi cum data viitoare aveau grija sa deschida toate casele in preajma sarbatorilor si poate mai gaseau si pe loc cateva casiere puse sa faca altceva prin magazin. Daca îţi dădeau, politicos, “bună ziua”, trebuiau luati de mana si dusi in fata afisului sa-l citeasca inca o data cu voce tare, fiindca singuri s-au angajat la asa ceva!
  Eu, din proprie experienta, te asigur ca s-a putut la un magazin din Bucuresti. Nu am incercat cand am asteptat 6 min. sau cand ma asezasem la rand dupa ora inchiderii, dar o data, cand am stat vreo 10 min., in mijlocul programului lor, si erau doar cateva case deschise din zecile pe care le au, m-am enervat, m-am dus la Relatii clienti (nu se da la casa) si mi-am cerut dreptul. Dupa ce persoana de acolo a incercat sa ma imbrobodeasca, intrebandu-ma daca s-a miscat prea incet casiera, i-am amintit cum suna angajamentul lor, pentru ca biata casiera era nevinovata, si-a sunat un sef si a dat banu’. Actiunea a durat mai putin de 1 min.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.