Prima cafea băută în Austria. Şi ultima cafea băută în Austria

Una dintre chestiile de pe „bucket list”-ul meu [sau o fi bucket lista?] era să beau o cafea în fortăreaţa Festung Hohensalzburg, la terasa de pe care se vede oraşul în toată splendoarea lui.

Cum sunt o mare iubitoare/amatoare de cafea [se ştie, cum zic Nărozii], primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns la Hotelul SportAlm din Westendorf a fost să cer o cafea. Pe care am băut-o în cel mai înalt loc de pe terasă, la soare şi lângă Sebi.

prima zi in austria0

prima zi in austria1

<... aici "intră" mai multe cafele, toate de peste 2 euro jumate, dar despre care n-am ce povesti...>

În ultima zi am ajuns şi la Salzburg şi, cu toate că eram pe punctul de a renunţa să mai urc la fortăreaţă, până la urmă mi-am făcut damblaua.

asteptand cafeaua

cafea in fortareata

13 thoughts on “Prima cafea băută în Austria. Şi ultima cafea băută în Austria”

  1. Eu nu ştiu cum de aţi reuşiţi să lăsaţi locul ăla şi să vă întoarceţi :P Cred că pe terasa de mai sus aş putea să stau să beau un butoi de cafea şi nu m-aş sătura. Cred că aşa arată cafenele şi în rai :)

  2. tu, io fost acolo, nu beau cafea, placut mult, da nu cafeaua. Peisagiu adica. Sa fitzi fericitzi ca ati vazut ce ati vazut si ati simtiti ce ati simtit. Da, cafeaua cat de rea tot mai bun i balmosul la tine acasa. Bine ati revenit acasa ! ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.