Primul meu clip de tip EMPTIES

Cochetez de multă vreme cu ideea de a filma video-uri în care vorbesc despre produsele folosite/terminate. Problema mea este că mulți ani nu am prea reușit să golesc ambalajele produselor. Cred că e ceva psihologic: mă atașez și de produsele care îmi plac, așa cum mă atașez de oameni și diverse obiecte. Un produs neterminat este un produs de la care nu trebuie să îmi iau „rămas bun”… și multă vreme asta am făcut: am păstrat sticle de parfum cu câțiva stropi de parfum în ele, ca să nu trebuiască să le arunc. 

Acum sunt ceva mai pragmatică, deși încă am (multe) zeci de produse cosmetice începute și niciodată terminate. Totuși, când am fost șomeră, mi-am zis că e un bun prilej de a nu mai cumpăra chestii și de a le folosi pe cele pe care le aveam deja. Așa am început, încet, încet, să golesc din ele. Sentimentul este unul grozav, de eliberare, similiar cu cel pe care îl am atunci când arunc o grămadă de lucruri de care nu mai am nevoie.

Și dacă tot folosesc chestii, de ce să nu și vorbesc despre ele? În fond, e mai credibilă o bloggeriță care îți arată o cutie goală de cremă decât una care îți spune că s-a lansat crema X, care e disponibilă în farmacii. Așa că mă gândesc foarte serios să permanentizez rubrica asta, întrucât, nu știu dacă ați observat sau nu, de la o vreme creez foarte mult conținut video. Știu că unii (unele) dintre voi nu agreează acest format, motiv pentru care scriu în continuare, dar iată, încerc să găsesc variante prin care să împact și capra și varza.

Așadar, pentru acest video am adunat o cutie medie de ambalaje, fără nici o noimă, adică nu sunt doar cosmetice sau doar produse alimentare, ci produsele pe care le-am terminat și ale căror ambalaje mi-am adus aminte să nu le arunc.

2 thoughts on “Primul meu clip de tip EMPTIES”

  1. „Așa am început, încet, încet, să golesc din ele. Sentimentul este unul grozav, de eliberare, similiar cu cel pe care îl am atunci când arunc o grămadă de lucruri de care nu mai am nevoie.”
    Amen!!!
    Sa stii ca asa ma simt si eu. Si mi-am propus, ca tot sunt in mutari, sa nu mai iau nimic dupa mine, din tot ce nu am folosit de multa vreme. Asadar, am aruncat un numar impresionant de tampenii, de prin casa. Si apoi ma mir ca de ce ma impiedic de toate alea, cand fac curat.

    Da, e mai naspa cu video, ca nu prea ma pot uita cu sunet.

  2. Ah, am dat send prea devreme. Vroiam sa iti sugerez, sa folosesti subtitrare :))) Pentru astia care, nu putem sa ne uitam cu sunet :))).
    Cred ca e friendly si pentru persoanele cu deficiente de auz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.