Lunea mâinilor îndemânatice: lipim o cană spartă cu SUGRU, lipiciul-minune

Sugru este moldable glue: un fel de lipici/plastilină care la început e flexibil și poate fi foarte ușor modelat, iar după 24 de ore se întărește și se lipește pe aproape orice suprafață. În acest video, soțul meu, Sebastian Bârgău, lipește o cană spartă pe care am cumpărat-o în concediul din septembrie 2017 și care s-a spart în mod inexplicabil, căzând de pe un dulap (?!?). Destinatarul cadoului, cumnatul meu, nu s-a supărat prea tare că a primit-o cârpită.

Puteți cumpăra Sugru de pe site-ul lor – urmăriți site-ul, abonați-vă la newsletter, mereu au reduceri, iar la prima comandă aveți 10% discount! Eu am mai scris despre el pe blog, în urmă cu… patru anișori.

Mai toată lumea cu vlog a făcut VLOGMAS, un video pe zi înainte de Crăciun. Cum ianuarie a fost declarată cea mai deprimantă lună din an (iar Blue Monday, cea de-a treia zi de luni din ianuarie, este cea mai deprimantă zi din an – sursa Wiki: https://goo.gl/BVLQnt), eu m-am gândit să vă umplu aceste zile cu video-uri de tot felul. Să ne (în)veselim împreună!

Sper să vă placă, iar dacă vă plac, să le dați și altora (share/distribuie) și să vă abonați la canalul meu, cu un click pe Subscribe/Abonare. Mulțumesc!

P.S. Dacă vă plac video-urile mele, abonați-vă la canalul meu de YouTube! O puteți face de aici, cu un click pe buton – sau puteți să dați un like, un share, o măslină, o atenție.

De asemenea, în ianuarie 2018 intenționez să postez un video pe zi. #ianuarieimpreuna – Abonați-vă, comentați, haideți să petrecem împreună în așteptarea dezmorțirii de primăvară! An Nou Fericit! 🥂

Foto featured: White cup / broken, de la Shutterstock

1 thought on “Lunea mâinilor îndemânatice: lipim o cană spartă cu SUGRU, lipiciul-minune”

  1. Foarte tare! Pentru o cana- suvenir, e ok. Dar, ma indoiesc ca rezista la spalare constanta, daca as folosi-o asa, carpita, zi de zi.
    Sau ma insel?
    Oricum, lipiciul asta e misto, bine de stiut daca mi se strica ceva ce pare ireparabil dpdv al lipiciului :))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.