O surpriză plăcută: radio TANĂNANA

Țin minte că a fost ceva agitație prin blogosferă atunci când s-a lansat postul de radio cu nume ciudat: TANANANA. Nu m-a interesat, pentru că numele mi s-a părut stupizel. Și oricum nu mă entuziasmez pentru lucrurile care se întâmplă exclusiv în București și la care nu am acces.

Fast forward câțiva ani: am descoperit, la radioul din mașină, un post altfel. L-am memorat, l-am căutat și online și de mai bine de o săptămână îl ascult zilnic. Și în tot acest timp, s-a întâmplat să aud doar două melodii cunoscute. DOAR DOUĂ!!!

Într-o mare de radiouri comerciale care au de promovat cele 10-20 de vedete care sunt pe val, un post de radio așa cum era Guerrilla pe vremuri, cu muzică bună, dar necunoscută, este o gură de aer proaspăt. Și-mi mai place și site-ul lor, care nu conține decât un buton de play/pauză – foarte corect, pentru că nu ai nevoie ca fiecare site de post de radio sau TV să fie un „portal de știri”.

Recomand, deci, TANĂ-NANA, dacă v-ați săturat de „manelele” care rulează în loop la radiourile comerciale.

11 thoughts on “O surpriză plăcută: radio TANĂNANA”

   1. @Denisa Bârgău: E in mod „Auto Frequency Scan” (in asta cauta automat si se opreste cand gaseste semnal), nu „Program seek” (sare din post memorat in post memorat).

    Ori a luat-o radio-ul razna, pentru ca sunt cateva posturi pe care le sare chiar in oras, unde este semnal destul de bun, ori una dintre antene are contact imperfect in mufa, dar astept caldura sa verific, ca trebuie sa dau jos o parte din bord ca sa ajung in spatele radio-ului, la mufele antenelor. Frig + plastice desfacute = nota de plata mare la reprezentanta pentru inlocuirea lor :D

 1. Seara buna! In week-end, cand imi dau seama ca am nevoie de o pauza de prostii, mai „ajustez” si eu frecventele. Ma bucur ca mai sunt si altii care s-au saturat de „cele mai tari piese, de la cei mai tari cantareti” ! :)
  P.S.: Tare mult imi mai placea fotografia aceea pe care o aveai, cea cu acele casute, aparea atunci cand accesai site-ul….Parca aducea asa, o stare de liniste….Mi-aduc aminte ca spuneai despre ea, intr-un post anterior, ca e facuta intr-o excursie undeva prin Germania sau alte tari vestice…Ce s-a intamplat cu ea? Toate cele bune!

  1. O aduc înapoi, dacă îți lipsește :)

   E făcută în Passau, prima și singura dată când am fost în Germania. Erau căsuțe de pe la Dunăre, foarte curat și elegant orașul, am fost foarte impresionată de contactul cu vestul îndepărtat și civilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.