Remember ERDEESH

Mai ţineţi minte „reclamele” la Erdeesh [sau RDS pre limba celor din nord-vestul ţării]? Eu eram la Cluj, în 2005, când au apărut, şi îmi amintesc că le-am ascultat până la epuizare. Pe vremea aia nu exista Trilulilu, le descărcam care de pe unde apucam, în general de pe forumuri. Dacă în loc de mp3 aş fi avut o casetă cu cele trei reclame înregistrate, sigur aş fi epuizat-o/stricat-o. Le ascultam dimineaţa, pentru înviorare [în Cluj lucram „la program”, de la 10 dimineaţa până se crăpa de… seară], la prânz, seara etc. Cum am mai spus, până la epuizare.

Multe expresii folosite în reclamele astea au devenit foarte cunoscute [„duuu-te, mă, cu cât?”, „îţi rup fâşu'”, „vacă cu cabină”] şi nu cred că le vom uita prea curând. Iar pentru cei care n-au prins Erdeesh-ul la lansare, iată mai jos înregistrările. Până le-o mai ţine Trilu.

Reclama ERDEESH 1

Reclama ERDEESH 2

Reclama ERDEESH 3

Şi bonus, melodia din ultima reclamă, pe care-am căutat-o muuult: Ultimul Nivel – Sabia lui Zorro. [Liviu a găsit-o, eu am aflat cine-o cântă]. Enjoy!

Ultimu Nivel – Sabia lui Zorro


Ultimul Nivel – Sabia lui Zorro, melodia din reclama Erdeesh 3

11 thoughts on “Remember ERDEESH”

 1. mie imi zici? mi le`a pus vecina`mea sa le ascult cand au aparut si am ras pana ne`a durut stomacul. cred ca tot de pe un forum sau DC++ le`a luat. mortale, si acuma mai folosesc „pielea plii in parohie”, nu ca e motiv de lauda ca vorbesc urat.
  plus ca o sa ma duc la Debrecen numa` de aia, ca`i aproape.

 2. eu am avut alea mai faine cenzurate, asta mi se par sincer slabute fiindca is prea vulgari. Ce aveam eu erau mai faine fiindca erau funny pur si simplu, nu folosind tot felul de injuraturi

 3. :)) am avut un revelion in care am ascultat numa reclamele astea. de atunci am ramas cu Cristoase, Mniezau, Sughi Bughi si bulan. Si daca iti zic ca am dat-o pe aia cu Cristoase intr-o sedinta super spicuita la patru ace… ce zici? =))

 4. no bine, dapăi îs pline de-njurături.
  adică nu, că e prea puţin
  mustesc de vulgaritate. trebuia să pui un semn, ceva, cine ştie cine le ascultă de la tine de pe blog şi-apăi te miri că-i auzi pă copchii înjurînd.

 5. Servus pitz-bulli…eu tot nu gasesc de unde sa down „sabia lui Zorro”… as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu un link ceva. Multumesc anticipat:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.