Remusu şi fumu’ de ţigară

Remus e colegul meu nefumător. Eu, Winnie şi Cipri suntem nevoiţi să fumăm în frig, pe hol, pentru că Remusu’ nu suportă – logic! – fumul de ţigară. Chiar dacă el lucrează într-o încăpere şi noi în alta, zice că tot ajunge la el fumul de ţigară, că iese pe sub uşă.

Acu’ eu sunt acasă la mine, el e acasă la el şi vorbeam pe messenger. La sfârşit, ăsta a fost schimbul de replici:

eu: ma duc la lenevit
remusu: somn usor
remusu: si mai lasa dracu tigarile alea
remusu: :D
eu: ce ma
eu: si pe internet iti vine fum?????????
remusu: aha
eu: doamne dumnezaule
remusu: :))

Aşa e când lucrezi cu nefumători.

14 thoughts on “Remusu şi fumu’ de ţigară”

 1. mie imi place cum suna asta : Incerc sa ma las si nu reusesc
  Frate du-te la munte nu cumpara tigari daca esti puternic stai 14 zile mananca sanatos fa sport de cate ori ai vrea sa aprinzi o tigara si asta e :) sa nu faci prostii sa cumperi tigari electice sau nicorete ca ai sa plangi de cati bani dai pe ele si tot nu te lasi asculta ce zic eu

 2. Cred ca glumea desi e posibil sa simte fumul. La serviciu m-am trezit ca unui coleg ii mirosea a ars, a verificat toate echipamentele si pana la urma a gasit cauza: un alt coleg care trecuse din intamplare prin bucatarie unde fuma unul, desi nu avea voie sa fumeze acolo. Deci, unii au nasurile sensibile.

 3. @costy – nu am zis ca e usor, am trecut si eu prin asa ceva, vreo 2-3 saptamani e naspa dar dupa aia nu mai ai probleme (asa mari). Iti trebuie ambitie si un NU foarte hotarat ;)

 4. Din pacate, eu sunt unul din acei nefericiti oameni cu nasul foarte fin. Se cauzeaza alergiilor pe care le am. In timp, s-a agravat. Ganditi-va cum e in autobuz cu mirosul de transpiratie, cum e cand stau langa cineva care s-a dat cu prea mult parfum sau care a mancat ustoroi…
  Iar eu pe mama o simt si daca fumeaza in bucatarie cu usa inchisa, iar eu sunt la 2 camere distanta tot cu usa inchisa. Intr-adevar, trece pe sub usa.
  Diferenta e ca sunt constient ca eu am o problema – deci nu pun lumea sa fumeze la un km distanta.

 5. Fumatorii au senzatia ca fumatul nu e un viciu si ca faptul ca emana substante toxice este ceva normal…si cei nefumatori sunt cei care ajung sa se simta vinovati de faptul ca fumatorii nu se pot abtine.

  Dragi fumatori, ca sa va imaginati cum este o sa va traduc textul de mai sus din fumator in nefumator:

  Remus e colegul meu care se caca la baie. Eu, Winnie şi Cipri suntem nevoiţi sa ne cacam in baia racoroasa, pe hol, pentru că Remusu’ nu suportă – logic! – mirosu’ de cacat. Chiar dacă el lucrează într-o încăpere şi noi în alta, zice că tot ajunge la el mirosul de cacat daca ne cacam pe masa, că iese pe sub uşă.

  P.S. cacatul nu e cancerigen, deci teoretic mai putin nociv si mai eco-friendly decat fumul de tigara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.