Roşia Montană are ghid turistic

Astăzi, RMGC a lansat un ghid turistic: „Călătorie în Ţara Aurului – O destinaţie de legendă din Apuseni”.

Cartea prezintă destinaţiile de azi, dar şi pe cele care vor deveni posibile odată cu investiţiile aduse de reluarea mineritului. Ghidul, distribuit gratuit, este o dovadă în plus că la Roşia Montană numai mineritul, care de altfel a şi creat patrimoniul existent, poate salva moştenirea culturală a localităţii.

Când aveţi drum prin Roşia Montană [noi cred că o să mergem luna asta], puteţi să-l cereţi în Roşia Montană – în Centrele de Informare ale RMGC din localitate şi din zonele învecinate, în cadrul expoziției „Aurul Apusenilor” din Centrul Istoric – sau într-una dintre pensiunile din Valea Arieşului.

Sau, până una-alta, îl puteţi răsfoi chiar aici.

4 thoughts on “Roşia Montană are ghid turistic”

  1. Initiativa e draguta, dar ma tem sa nu fie doar o actiune de PR, mai ales ca populatia e inca reticienta. Ce e cel mai deranjant e ca situatia de la Rosia Montana inca nu s-a transat.

  2. @Gerhald
    Ba da, situatia s-a transat in justitie. Instantele au decis de nenumarate ori ca documentele RMGC sunt
    Insa canadienii incearca prin publicitate sa schimbe impresia asupra lucrurilor despre care justitia a spus foarte clar ca sunt ilegale. Si se pare ca banii pe publicitate nu sunt dati degeaba.

    1. @Alex: bine zici ca situatia s-a transat in justitie. Instantele s-au decis de nenumarate ori ca toate actele lor sunt perfect legale. despre certificatul de urbanism au spus asta de 4 ori in ultimii doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.