Piele catifelată, cu un săpun. Cu Dove

Dintre toate produsele de îngrijire existente pe piața românească, cred că săpunurile Dove sunt cele care nu au nevoie de nici o prezentare. Cu toate astea…

Dove vrea să convingă cât mai multe persoane de calitățile săpunului cu o pătrime cremă hidratantă, așa că a avut o campanie de testare a produsului săpun lichid, via BuzzStore, la care am participat și eu. Acum, când scriu acest articol, am lângă mine sticla de săpun lichid Dove Caring Hand Wash cu unt de shea și vanilie. L-am adus din baie, pentru inspirație, și pe cuvânt că în jurul meu miroase de parcă aș fi aprins o lumânare parfumată.

Când te speli cu el pe mâini, e ca și cum te-ai hidrata cu o cremă bogată. Asta e frumusețea săpunului Dove, pe care eu am înțeles-o destul de târziu. Nu știu de ce, dar niciodată nu am stat să analizez ce înseamnă „o pătrime cremă hidratantă” și mulți ani am înregistrat această sintagmă mecanic, efectiv fără să mă gândesc că înțelesul era: un sfert din conținutul acestui săpun este cremă hidratantă, adică te speli și te dai cu cremă în același timp. Dar nu e nevoie să înțelegi sau să analizezi reclama sau sloganul; dacă ai folosit măcar o dată un săpun Dove, știi despre ce vorbesc: senzația de piele catifelată pe care o lasă este unică. Nici un alt săpun din comerț (de la noi) nu face asta. 

Era o vreme când săpunurile Dove nu erau foarte accesibile. Exista un singur tip, săpunul Dove pe care acum îl numim clasic (sau original), iar prețul era destul de ridicat, cam de 2-3 ori mai mare decât un săpun obișnuit. Acum s-au mai egalizat, într-atât încât un Dove costă doar 3 lei în supermarket. Calitatea a rămas aceeași, dar probabil scăderea prețului este datorată volumului mare de vânzări și, poate, faptului că săpunul se fabrică în Uniunea Europeană, deci nu se mai plătesc taxe de import.

În acea vreme, săpunurile Dove erau folosite (și) pentru parfumarea hainelor din dulap. OK, nu doar săpunurile Dove și nu doar atunci. Unii dintre noi încă mai practicăm practică asta. Acum, însă, există balsamuri de rufe care le parfumează suficient de puternic, la fel cum există și detergenți super parfumați. Dar pun pariu că în unele dulapuri încă se mai păstrează săpunurile care miros frumos, până când le vine rândul să ajungă în baie.

Eu încă nu am întâlnit vreun săpun Dove care să nu îmi placă. Toate miros bestial, pe toate le-aș folosi (deși de multe ori, când ies de la duș, vreau ca pielea mea să scârțâie în loc să fie catifelată…) și le cumpăr… cam des, ar zice unii. Adică am o colecție deja destul de impresionantă de săpunuri noi, neîncepute.

Săpunul-cremă Dove este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă care hrănește pielea în profunzime, lăsând-o mai fină și mai catifelată. Agenții de curățare îndepărtează eficient impuritățile și grăsimile de pe suprafața pielii, iar spuma bogată și cremoasă îți învăluie mâinile ca într-o mătase.

…și nimic din paragraful de mai sus nu-i poezie sau minciună! Cu săpunul Dove, fie el lichid sau solid, mâinile rămân catifelate și miros frumos un timp îndelungat, un efect pe care, din nou, foarte puține alte săpunuri îl au.

Eu am primit trei sticluțe de săpun lichid și o rezervă mare. Două sticle le-am dat unor prietene, care s-au arătat încântate de calitatea săpunului Dove. Bineînțeles că și ele au mai folosit săpunuri Dove și vor continua să le folosească, pentru că sunt foarte bune și au prețuri rezonabile, ca să nu zic chiar mici, dacă ne raportăm la calitate.

buzz

Oricine poate să testeze cele mai noi produse de pe piață, înscriindu-se pe site-ul BUZZ Store (click cu încredere).

Pe măsură ce apar noi campanii de testare de produse, vă înscrieți la testare completând un chestionar și dacă vă încadrați, veți primi gratuit acasă produse. Uneori, produsele pot fi testate doar de către cei care locuiesc în orașele mari, dar eu locuiesc în Hunedoara și până acum am testat destule produse.

1 thought on “Piele catifelată, cu un săpun. Cu Dove”

  1. Am gelul de dus cu aceeasi aroma si cred ca e 10-a sticla pe care o folosesc, de cand l-am descoperit. Intr-adevar, e genial si miroase de te da cu cracii in sus.
    Pana si exfolierea a devenit o placere, cu ele. Ca doar amestec putin gel de dus cu malai/ zat de cafea si niste ulei, vitamine, etc. Si ma scrubuiesc de nu am treaba.

    O sa cumpar si eu sapunul asta lichid. Pana acum am fost fana elmiplant, ca e tare bun. Dar, cateodata e bine sa mai schimb… da.

    Ohoo, ce nebunie cu sapunurile intre haine. Foloseam si eu inainte, cand nu imi permiteam pungute din alea cu gel. Dupa aia am invatat sa merg la sephora si sa parfumez esantioane din alea si bagam hartiile intre haine.. :)) Acum, evident, folosesc chestii din alea cu gel, de la Raid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.