Sebi este BlogChef

Probabil că l-aţi văzut deja la Sebi pe blog filmuleţul de mai jos. Şi dacă l-aţi văzut, şi dacă nu, vreau să vă dau câteva detalii despre realizarea lui. Să dau din casă, cum ar veni.

  • Sebi a venit cu ideea de a pune pe rapid imaginile şi cu melodiile din fundal.
  • Eu m-am gândit că e prea „sec” să-l filmez doar gătind. Or fi multe persoane pasionate de gătit, dar cine are răbdare să vadă cum se face o reţetă de la zero? Recunosc că eu nu, doar dacă sunt în căutarea fix acelei reţete şi vreau să văd toţi paşii. Aşa că am venit cu tot felul de idei pentru a umple timpul în care aşteptam să se coacă „şniţelele”.
  • Sebi a venit şi el cu câteva idei amuzante. Noi am râs mult după ce am văzut rezultatul final – şi mă refer la filmare, nu la mâncare. Mâncarea a fost bună, nu de râs.
  • În „scenariul” iniţial nu existau imaginile cu mine, dar pe actorul principal l-au mâncat degetele şi m-a filmat când eu chiar constatam că e prăpăd în bucătărie, aşa că dacă tot m-a filmat, a folosit şi imaginile cu pricina. 
  • În concurs sunt patru bloggeri: Sebi, Arhi, Groparu şi Andreea Ibacka. Voi puteţi să votaţi reţeta sau filmuleţul care v-a plăcut cel mai mult pe BlogChef.ro, cu un simplu „Like”. Nu e nevoie de cont, pur şi simplu intraţi, urmăriţi şi votaţi.

Cam astea ar fi detaliile. Noi ne-am distrat „la filmări”, sper să vă placă şi vouă.

7 thoughts on “Sebi este BlogChef”

  1. Foarte funny clipul, chiar m-a binedispus, iar reteta mi s-a parut ingenioasa. Arata demential, ma duc sa votez. Iar tu, Denisa, ai o voce foarte placuta.

      1. @Denisa Bârgău: Nu pot sa cred, chiar ai o voce melodioasa, dar probabil ca multi dintre noi isi urasc propriile voci. Si mie mi se pare ca a mea suna oribil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.