Shopping gratis!?

Stăteam pe Facebook şi-mi vedeam de treabă [vă daţi seama câtă treabă aveam…], când ce văd? Un „friend request” de la Cinci Minute De Plăcere. Cum nu-mi prea refuz nici o plăcere, ne-am împrietenit imediat. Şi partea faină abia acum urmează: este vorba despre un magazin online cum nu s-a mai pomenit, unul cu produse gratis – ei, asta da plăcere!

Curioasă [I’m an online shopping addict!], am dat o raită prin raioanele magazinului virtual şi mi-am ales un produs pe care l-am tag-uit cu numele meu. Foarte tare ideea, nu ştiu cine a pus-o în practică şi de ce, dar dacă e pe bune, eu mă declar foarte mulţumită.

Cui nu i-ar plăcea un magazin – fie el şi online – în care toate produsele sunt gratis? Când eram mai mică, îmi imaginam cât de mişto ar fi dacă Ulpia, „magazinul universal” din Deva care între timp a devenit shopping center, ar organiza un concurs al cărui premiu să fie petrecerea unei nopţi în interiorul magazinului. Gândisem deja „campania” şi stabilisem că premiul consta şi în posibilitatea de a lua acasă… cât puteai duce. :)) Mă vedeam zburdând pe la toate raioanele şi alegându-mi produse după bunul plac.

Şi uite că, acum, dorinţa mi se împlineşte pe jumătate, iar ca să-mi cumpăr ceva gratis nu trebuie decât să am un cont pe Facebook şi să tag-uiesc pozele produselor După tag-uire, am primit un cod şi informaţia că „magazinul online de shopping gratis” se deschide pe 19 martie. Aştept cu interes să văd cine e în spatele lui şi de ce.

10 thoughts on “Shopping gratis!?”

 1. si eu visam rafturile magazinului Ulpia, dar mai ales magaziile din spatele rafturilor unde era ascunsa marfa de marfa pentru activisti si securisti, adica pantofi Leoanard, cizme si pantofi tip sport de la cehoslovaci,ciocolata chinezeasca, bomboane cubaneze…si mai visam ca voi deschide aceste magazii pentru copiii care nici macar nu le vazusera vreodata in viata lor…acum probabil alti copii sau adolescenti au visuri cu Ulpia Center, e drept oferta este mai variata, din pacate viata a ramas aceeasi, nedrepta si injusta pentru unii, mai mult decit fortunata pentru altii… imi place blog.ul tau, succes!!

 2. Eu visez sa raman intr’un magazin gen metro peste noapte, sa ma pot ascunde undeva, si cand e intuneric, si nu mai e nimeni, sa ies si sa mananc dulciurile cele mai scumpe, sa iau o gramada de gadgeduri… oooo

  1. Bogy, nu sunt sigură, dar cred că nu ar fi riscat să își facă anti-reclamă.
   Ovi, n-au rulote. Dar uite o sugestie bună: vrem rulote gratis! :))
   Dragoș, dacă nu poți lua și acasă chestii, te alegi cu glicemia crescută și cu gadgeturi pentru o noapte…
   Evergreen, nu e verde, dar e bun! :))

 3. Am primit pana la urma pentru ca le-am cerut explicatii in nenumarate randuri. Ca sa scape de gura mea, mi-au trimis unul. Oricum chestia asta se pare ca e simulare…chiar as vrea sa vad cum se dau sute de Ipoduri gratis?!

 4. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Cinci minute şi… câteva zile de plăcere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.