Silueta de selfie, un deziderat pentru toamna care vine

Da, am zis TOAMNĂ! Înainte de a ridica din sprâncene și de a vă încrunta dezaprobator (de parcă v-ați putea încrunta aprobator!), dați-mi voie să vă amintesc că mai sunt 4 luni și 19 zile până la Crăciun!

Se spune că un corp numai bun de expus vara, la plajă, se lucrează încă din iarnă. Iarna anterioară, mai precis! Ei bine, dacă v-a prins deja vara fără un „bikini body” adecvat, nu e nici o tragedie, pentru că… breaking news! Mai este o vară și la anul! Și chiar dacă selfie-urile cele mai reușite sunt cele făcute în concediul de vară, cu marea în spate ori la umbra marilor obiective turistice ale lumii, și toamna se pot face selfie-uri reșite. 

Pentru un selfie reușit, e nevoie de câteva elemente esențiale:

  • un selfie stick (s-au ieftinit mult și se găsesc peste tot)
  • un telefon cu cameră frontală bună. Recomand Samsung pentru că eu asta am
  • un zâmbet larg
  • opțional, un corp cu care să vă mândriți

Gerlinéa vine în ajutorul celor care își doresc „o siluetă bună de selfie” cu câteva produse noi shake-urile proteice și batoanele de slăbit cu arome delicioase de caise, fructe exotice și cafe frappe(!).

Pentru sezonul estival, Gerlinéa îți propune gusturi noi și răcoritoare în gama de substitute de masă: shake-urile proteice gata de băut, Fructe Exotice și Cafe Frappe, dar și batoanele de slăbit Gerlinéa cu cereale, caise si ciocolată. Produsele Gerlinéa conțin 20% proteine, au 12 vitamine și 11 minerale și pot înlocui o masă într-un mod echilibrat și sănătos. Compoziția lor sigură este, de altfel, reglementată de legi europene, iar efectul lor are susținerea Agenției Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice și date științifice, a confirmat eficiența utilizării substitutelor de masă bogate în proteine pentru scăderea în greutate și menținerea greutății.

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, înlocuiește 2 mese pe zi cu delicioasele substitute de masă Gerlinéa. De asemenea, dacă ai facut excese culinare în weekend sau în concediu, adoptă pentru 2-3 zile o dietă hipocalorică, înlocuind 1-2 mese cu substitutele de masă Gerlinéa.

gerlinea repas complet

Descoperă gustul răcoritor, de vară, al caiselor în aceste delicioase batoane de cereale crocante, pe pat de ciocolată cu lapte, îmbogățită cu bucăți de migdale. Cu un conținut ridicat de fibre, 12 vitamine și 11 minerale, 2 batoane cu cereale și caise Gerlinea reprezintă echivalentul caloric și hrănitor al unei mese, cu numai 241 kcal. O soluție oricând la îndemână pentru micul dejun, alături de un iaurt natural, fără grăsimi sau de o băutură fără zahăr.

Până pe 18 septembrie 2016, orice produs Gerlinéa cumpărat vă poate aduce o siluetă demnă de selfie și zeci de premii: 3 telefoane – smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur, 100 vouchere x 50 lei, pe care să le folosiți pentru cumpărături sănătoase de pe www.nutrivita.ro.

dieta gerlinea

Extragerea și anunțarea câștigătorilor se va face pe 20 septembrie. Puteți participa însciind numărul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro și pe Facebook GerlineaRomania prin aplicația Gerlinéa – Câștigă o siluetă de selfie.

P.S.: Acesta nu este un articol plătit, doar că am primit de la Gerlinéa noile batoane și două shake-uri proteice și cum sunt deja fană a acestor produse (în special batoanele cu ciocolată mmm), am zis că nu e frumos să țin doar pentru mine noutățile, mai ales că puteți câștiga premii dacă vă hotărâți să încercați acum produsele Gerlinea.

4 thoughts on “Silueta de selfie, un deziderat pentru toamna care vine”

  1. Ohoo, am tot incercat diverse batoane si sucuri. Cand vin daramata de la munca ma ascund in frigider. Stii bancul ala, imi este mila ca mancarii i se face frig in frigider.

  2. eu nu sunt fan suplimente, asa ca profit de vara si consum 2 mese pe zi salate si fructe. As si slabi mai mult dar cand vin daramata ma ascund si eu in frigider, ca Diana. Probabil daca ne-am duce amandoua la acelasi frigider ar fi mai bine pt amandoua :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.