Skechers GoWalk2: probabil cei mai comozi pantofi sport pe care i-am purtat

OK, exagerez un pic: cei mai comozi pantofi sport au fost adidașii Puma cumpărați de la Zorile Store, de care trăgeam deja de trei ani. Pe cutia ăstora scrie: 50% shoe, 50% sock. 100% comfortable. Nu e chiar o șosetă acolo, sunt niște pantofi foarte ușori, perfecți pentru vară. 

Eu i-am cumpărat din Hervis, unde i-am găsit reduși de la vreo 200 de lei la 155. Un preț foarte bun, dacă ne uităm pe site-ul oficial, unde costă 62 de dolari. Din păcate, deși pe cutie erau trei culori – roz, albastru, verde -, nu erau pe verde nicăieri. Mărimea 39 erau doar ăștia, mărimea 38, care-mi erau cam ficși, erau un gri mai fain, iar talpa era închisă la culoare, nu albul ăsta care în mizeria din oraș se face galbenă cât ai zice „ieși acas'”.

shuziiDa, mă, i-am spălat de două ori, dacă zice că-s jumate șosetă, normal că o să-i spăl până când îi fac ferfeniță. Și-așa și cu adidașii anteriori tot așa am făcut, i-am spălat până li s-a dus culoarea. Și încă mai trag de ei, că sunt la fel de comozi ca-n prima zi.

Ce să vezi, Skechers Go Walk se găsesc și pe eMAG! Vi-i recomand. Sunt atât de comozi, încât aproape că îmi vine să umblu încălțată cu ei și prin casă, unde de vreo doi sau trei ani umblu cu Crocși sau desculță. Mă gândesc serios să-mi mai iau o pereche, cine știe dacă-i mai găsesc și anul viitor la prețul ăsta.

Curios cum verdele e culoarea mea preferată, dar în afară de rucsacul verde prea închis, pe care tocmai l-am rupt, și de husa de la telefon, care e un verde prea deschis, nu prea am chestii verzi. Predomină albastrul și movul. Păi ce facem aici? :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.