Smartphone-ul m-a transformat într-o leneşă

De când am telefon foarte deştept, deschid laptopul tot mai rar. Oricum am nevoie de el doar atunci când intru pe câte un site rămas în deceniul trecut şi care necesită flash ca să-l poţi vedea, atunci când am de scris articole pentru blog care necesită poze sau când mai prelucrez una-alta.

În rest, telefonul le face pe toate aproape la fel de bine. Sigur că n-aş renunţa la laptop, dar în ultimele luni am petrecut foarte multe ore cu telefonul în mână şi foarte puţine cu laptopul în faţă. 

Şi are telefonul meu mai multe chestii deştepte, inclusiv o tastatură pe care o poţi folosi atunci când eşti beat. Dar cel mai mult şi cel mai mult îmi place că ţine minte ce am tastat şi este foarte intuitiv atunci când compun text. De exemplu, atunci când trebuie să completez adresa, tastatura îmi sugerează să pun . după Str, apoi îmi dă mură-n gură, numărul, blocul, scara, etajul, apartamentul, tot-tot-tot.

Nu o dată mi s-a întâmplat să mă trezesc în faţa laptopului, scriindu-mi numele şi aşteptând să apară de undeva restul datelor mele de contact. Chestia e că laptopul n-are Android, să ştie el ce vreau să tastez, aşa că stau ca viţelul la poarta nouă şi aştept să-mi apară mură-n gură, să pice pară mălăiaţă în gura lui Nătăfleaţă!

Nătăfleaţă foloseşte cam mult smartphone-ul!

1 thought on “Smartphone-ul m-a transformat într-o leneşă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.